Vileda Quick & Clean: az elektromos seprűEz az elektromos seprű erősebb, mint egy seprű, és kényelmesebb, mint egy porszívó. Ezzel az elektronikus takarítóeszközzel leegyszerűsítheti a mindennapi padlótisztítást, és csökkentheti terheit.

A termék jellemzői


1. Hosszú életű akkumulátor

A lítium-ion akkumulátornak köszönhetően ez a prémium elektromos seprű 3,5 óra töltés után 40 percig tud működni. A töltő gyári tartozék.

2. Ideális a kosz feltakarítására

A vezeték nélküli elektromos seprű megtisztítja a padlót a szőrszálaktól, a kosztól és a portól, sőt, képes felszedni a morzsákat és más piszkot is.

3. Könnyű kezelés

A rugalmas csatlakozások és az ergonomikus nyél lehetővé teszik az újratölthető elektromos seprű könnyű mozgatását a padlón, anélkül, hogy hajolnia vagy csúszni-másznia kellene. Ez maximális kényelmet biztosít a hagyományos porszívókhoz képest.

További információk a Vileda Quick & Cleanről

További információk a Vileda Quick & Cleanről

Mivel szeretné feltakarítani a padlót seprűvel vagy porszívóval? Mostantól mindkét módszert egyszerre alkalmazhatja! A Vileda Quick & Clean ötvözi a két termék előnyeit, és az elektromos energiának köszönhetően felgyorsítja a padlótisztítás idejét. A lépcsők és a bútorok már nem jelentenek akadályt. Az elektromos seprű dupla hengerrel rendelkezik, így minden más elektronikus tisztítóeszköznél jobban fel tudják takarítani a szőrszálakat, a makacs szennyeződéseket és egyéb koszt. A lítium-ion akkumulátor 3,5 óra töltés után garantáltan 40 perc működést biztosít. A modern kialakítás és a funkcionalitás ötvözete egy tökéletes, a legjobb padlótisztító teljesítménnyel rendelkező por gyűjtő seprűt eredményezett. Ez az elektromos seprű egy hatékony, könnyű, vezeték nélküli padlótisztító eszköz. Könnyen kezelhető, a helytakarékosság érdekében összehajtható, és hatékonyan tisztítja a padlót. A kemény felületű vagy kő- és csempepadlók gyorsan feltakaríthatóak. A legfeljebb 8 mm vastag kis és nagy szőnyegek sem jelentenek problémát a prémium elektromos seprűnknek. Öblítse le rendszeresen, és tisztítsa meg az elektromos seprűt, majd hagyja teljesen megszáradni, mielőtt újra használná. Tisztítás céljából a görgők is kivehetők. Az ergonomikus nyél garantálja a biztonságos fogást, és lehetővé teszi a kanapék és székek alatti részek felsöprését, így Önnek nem kell lehajolnia, vagy letérdelnie padlótakarításkor. Nincs több hátfájás. Használja Ön is a Quick & Clean elektromos seprűt a mindennapos takarításoknál.

AZ ELEKTROMOS SEPRŰ HASZNÁLATA

1

Töltse fel az akkumulátort!

Mielőtt elkezdené a padló seprését, töltse fel az elektromos seprű akkumulátorát 3,5 órán át. Ennyi töltési idő 40 perc működést biztosít.
2

Kezdje el a seprést

Az újratölthető elektromos seprű használható a száraz keményfa padló, kő- és csempepadló felseprésére, sőt a rövid szálú kis- és nagyobb szőnyegek porszívózására is.
3

Tárolás

Az elektromos seprű egy porszívóhoz képest sokkal kevesebb helyet foglal el, így praktikusan tárolható is.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Egyszerűen emelje fel a készüléket a nyél segítségével, emelje ki a portartályt, és ürítse ki a kukába! A portartály kitörölhető egy nedves törlőkendővel is, vagy kimosható folyó csapvízzel is.
A legtöbb porszívóval ellentétben az elektromos seprű vezeték nélküli. Újratölthető akkumulátora van, és szabadon lehet vele mozogni. Sokkal könnyebb és praktikusabb, mint egy szokványos porszívó, mert porszívó és seprű is egyben. A dupla hengerek nagyon hatékonyak, és emiatt a termék kevés karbantartást igényel, mivel az elektromos seprű gyorsan aktiválható, és szinte bárhol azonnal használható.
A mobiltelefonhoz hasonlóan, csatlakoztassa a töltőre, és várja meg, amíg feltöltődik. A vezeték nélküli Quick & Clean 3,5 órás töltés után 40 percig tud működni.
Egyszerűen öblítse le a porgyűjtő tartályt folyó csapvíz alatt! A hengereket is ki lehet venni a készülékből, és a vízcsap alatt azt is le tudja öblíteni. Fontos tudnivaló: Ez az elektromos takarítóeszköz csak azután használható, hogy az összes alkatrésze megszáradt. Emellett, csak száraz padlón használható.
a brand of FREUDENBERG