Vileda Windomatic ablakporszívóA Windomatic a legforradalmibb üveg- és ablakporszívó, amely 2 tisztítási szakaszt egyesít (a szárítást és a fényesítést), 50%-os munkaidő megtakarítás mellett.

A termék jellemzői


1. Optimalizált szívóerő

A Windomatic erőteljes szívórendszerének köszönhetően a vizet és a szennyeződést a beépített tartályába vezeti. Az ablakporszívó gumilapátja és a szívórendszer speciális kialakítása a fej teljes szélességében hat, ezáltal nem hagy se foltot, se cseppeket.

2. Rugalmas fej

A Windomatic ablakporszívó rugalmas fejjel rendelkezik, ami a felületek tisztításához szükséges ideális szöget biztosítja - még a sarkokban és az ablak alsó részében is. Így tökéletes eredményt garantál, kevesebb erőfeszítéssel.

3. Ergonomikus és könnyen használható

Súlya és foggantyújának ergonomikus kiképzése kényelmes és könnyed használatot biztosít, még a legkényelmetlenebb helyeken is.

További információ a Windomatic ablakporszívóról

További információ a Windomatic ablakporszívóról

Az ablakok és üvegek tisztítása az egyik legfárasztóbb házimunka lehet. Nehéz szép eredményt elérni anélkül, hogy a víz az ablakpárkányra vagy a padlóra cseppenjen.A Windomatic ablakporszívóval a víznyomok, ujjlenyomatok és a kosz már nem okoz gondot többé. De a Windomatic sok más feladatra is gyors és kényelmes megoldást kínál: az üvegek és ablakok megtisztításán túl, a tükrökről, vagy a zuhanyfülkéről is el tudja távolítani a vízpárát. Az autó ablakait is gyorsan megtisztítja. Felszívja a kiömlött folyadékot az asztalról vagy más sima felületről. A Windomatic ablakporszívó ergonomikus kialakításának és rugalmas nyakának köszönhetően egyszerű és kényelmes takarítást eredményez. A beépített 100 ml-es víztartály ürítése és tisztítása a Click-Technology rendszernek köszönhetően egy lépéssel megoldható és mosogatógépben mosható. A Vileda Windomatic újbóli használatához egyszerűen csak töltse fel az akkumulátort 3,5 órán keresztül, hogy aztán az 40 percen keresztül működhessen. A Windomatic ablakporszívó segít, hogy Ön gyorsabban takaríthasson, így több ideje marad a pihenésre...

HOGYAN HASZNÁLJA

1

Ablakok tisztítása

Mossuk le az ablakokat a szokásos mosószerrel.
2

Függőleges irányú porszívózás

Kezdjük azzal az ablakok tisztítását, hogy függőleges irányban használjuk a Windomatic ablakporszívót.
3

Vízszintes irányú porszívózás

Hogy tiszta és vízcseppmentes ablakokat kapjunk, vízszintes irányban is használjuk a Windomatic ablakporszívót. Tipp: időnként tisztítsuk meg a Windomatic gumilapátját egy mikroszálas törlőkendővel.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a Vileda Windomatic ablakporszívó egy újratölthető lítiumos akkumulátorral működik.
Teljesen feltöltött állapotban a Windomatic működési ideje 40 perc.
Igen, a Vileda Windomatic két éves garanciaidővel rendelkezik.
Először mossa le az üvegeket a szokásos mosószerrel. A szebb és csíkmentes ragyogás érdekében előbb függőleges irányba használja a Windomatic-ot és ezt követően vízszintesen.Tipp: időnként tisztítsa meg a Windomatic gumilapátját egy mikroszálas kendővel.
a brand of FREUDENBERG