Vileda Looper elektromos spray felmosó utántöltő


Mikroszálas felmosópárnák a Vileda Looper elektromos spray felmosóhoz. 
A mikroszálas párnák könnyen cserélhetők, és újra felhasználhatók, mivel mosógépben könnyen tisztíthatók.


A termék jellemzői


1. Mossa ki és használja újra

A kiváló minőségű mikroszálas felmosópárnák 60°C-on mosógépben moshatók. Csak dobja be őket a mosógépbe más tisztító párnákkal és törlőkendőkkel együtt.

2. Könnyű cserélni

A kiváló minőségű mikroszálas felmosópárnák nagyon gyorsan és egyszerűen cserélhetők. Tépőzárral vannak rögzítve a Vileda Looper spray felmosóhoz, így könnyen le tudja húzni a használt felmosópárnákat, és gyorsan fel tudja helyezni a tisztákat.

3. Higiénikus tisztítás

A két ellentétesen forgó felmosópárna kíméletesen tisztítja a padlót. Eltávolítja a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át* csak vízzel – kémiai tisztítószerek nélkül. A Vileda Looper bármilyen típusú padlón használható, legyen szó akár csempéről vagy akár parkettáró.

További információk a Vileda LOOPER spray felmosó utántöltőről

További információk a Vileda LOOPER spray felmosó utántöltőről

Takarítás után egyszerűen kicserélheti a használt mikroszálas felmosópárnákat, amiket egyszerűen 60°C-on a mosógépben tud tisztítani. 
A Vileda Looper a Vileda új elektromos spray felmosója, amely egyszerűvé és kényelmessé teszi a takarítást. Két ellentétesen forgó felmosópárnája megkönnyíti a padló tisztítását és javítja a teljesítményt. Az elektromos spray felmosó újratölthető víztartállyal rendelkezik a gyors és alapos, vödör nélküli takarítás érdekében. A forgó felmosópárnákat egy gombnyomással tudja benedvesíteni a víztartályban levő víz segítségével, hogy a makacs foltok és szennyeződések mindenhonnan eltávolíthatók legyenek.


*Eltávolítja az E.Coli, S. Aureus és BCoV vírusokat a kerámialapokról, külső laboratórium által tesztelve. 
 

a brand of FREUDENBERG