Vileda LOOPER elektromos spray felmosóA Vileda LOOPER egy rendkívül könnyű, vezeték nélküli, elektromos spray felmosó, mellyel gond nélkül tisztán tarthatja padlóját.


A termék jellemzői


1. Könnyed takarítás

Az új Vileda elektromos spray felmosóval a takarítás könnyebb és gyorsabb, mint valaha volt! A forgófejeknek és a mikroszálas felmosópárnának köszönhetően tökéletes tisztaságot varázsolhat ottonában.

2. Az akkumulátor működése

Az elektromos felmosó mindig készenáll a használatra, hiszen egyszerűen, a dobozban található műanyag alátéttel állítva is tárolható, egy konnektor közelségében pedig a mellékelt töltő segítségével a megfelelő töltöttségi szint is fenntartható. 35 perc az üzemideje!

3. Tisztítás és vízpermet

A Looper eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel. A permetező gomb lehetővé teszi a víz mennyiségének szabályozását, az apró és ellenálló szenyeződésekhez egyaránt.

További információk a Vileda LOOPER elektromos spray felmosóról

További információk a Vileda LOOPER elektromos spray felmosóról

Gyorsan és hatékonyan szeretné tisztítani a padlóját? Az új elektromos spray felmosónk segít abban, hogy otthonát mindig könnyedén tisztán tartsa. Két, ellenkező irányban forgó fej nyomás nélkül távolítja el a szennyeződéseket a padlóról. Az elektromos forgófejek megkönnyítik a felmosást és hatékonyabban tisztítanak. A rugalmasan forgatható fogantyú és a termék vékony kialakításának köszönhetően az elektromos felmosója különösen egyszerűen manőverezhető, aminek segítségével sarkokban és a bútorok alatt is hatékonyan tisztít. A Looper mindig készenáll a használatra, hiszen egyszerűen, a dobozban található műanyag alátétre állítva is tárolható, egy konnektor közelségében pedig a mellékelt töltő segítségével a megfelelő töltöttségi szint is fenntartható. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 35 perc működést biztosít. A felmosó rendkívül könnyű, mindössze 2,3 kg.

Takarítás vödör nélkül, és kiváló higiénia az otthonában
A Vileda LOOPER egy kivehető, 450 ml-es víztartállyal rendelkezik a gyors és alapos tisztításhoz, így vödör nélkül használható. Forgófejei eltávolítják a padlóról a hajat, a morzsákat és a szennyeződéseket. 
A mikroszálas felmosópárnának köszönhetően kiválóan alkalmas a padlón található szennyeződések eltávolítására. Többször használatos és cserélhető párna 60°C-on mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy tartson otthon mindig legalább egy extra pár felmosópárnát, hogy a mosás ideje alatt is zökkenőmentes legyen a takarítás  A kiváló minőségű anyag még az olyan érzékeny felületeket is védi, mint a parketta és a laminált padló. A vízmennyiség szabályozható a permetezőgomb rövidebb vagy hosszabb megnyomásával. Az elektromos felmosó a baktériumok 99,9%-át eltávolítja* - egy higiénikusan tiszta otthonhoz, vegyi anyagok és tisztítószerek használata nélkül.
Rendkívül egyszerűen használható és mindig használatra kész- vásárolja meg most a Vileda Looper elektromos spray felmosónkat!

Ha még hatékonyabb felülettisztítási és rendkívül higiénikus eredményeket produkáló felmosót keres, nézze meg Vileda Jet Clean elektromos felmosónkat és porszívónkat.

Könnyen tisztítható és mindig használatra kész - vásároljon most egy elektromos felmosót Vileda LOOPER permetezővel!

* eltávolítja az E.Coli-t, az S. Aureus-t és a BCoV-t a kerámialapokról, független laboratóriumban tesztelve.
 

Főbb előnyei

1

Higiénikusan tisztít

Eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel.

2

Bármely kemény padlóra

Bármely kemény padló tisztítására alkalmas- védi a kényesebb felületeket, mint a parketta vagy laminált padló.

3

Takarítás vödör nélkül

Egyszerűen csak töltse meg a tartályt vízzel és kezdődhet a takarítás- vödör nélkül! A víz permetezéséhez nyomja meg a permetező gombot és a mikroszálas párnákkal ellátott forgófejek már el is végzik Önnek a munkát.

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG