Vileda Steam Plus gőztisztítóTökéletes higiéniai megoldást keres padlója tisztítására? A Vileda Steam Plus az Ön által választható legjobb gőztisztító. Tisztítsa meg a sarkokat és ne feledkezzen meg a bútorok alatti felületről sem, hogy biztonságos és higiénikus környezetet teremthessen otthonában. 
Válasszon higiénikus tisztítási megoldásokat, és vegye meg az új Vileda Steam Plus gőzfelmosót most!

Steam Plus gőztisztító: tisztít és elpusztítja a baktériumokat


A termék jellemzői


1. Tisztító hatás

Az új Vileda Steam Plus higiénikusan tisztítja meg otthonát. A forró gőz erejének köszönhetően elpusztítja a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át*, vegyszerek használata nélkül, bármilyen padlófelületről.

2. Sarkok tisztítása

A gőztisztító háromszög formájú szerkezetének köszönhetően a sarkokban és a bútorok alatt is hatékonyan tisztít. Egy speciális keretnek köszönhetően pedig a szőnyegeit is felfrissítheti vele.

3. Praktikus tárolás

Levehető fogantyújának és a készülék hátuljára történő felakasztási lehetőségének köszönhetően a gőztisztító a legkisebb helyeken és szekrényekben is elfér.

További információk a Vileda Steam Plus gőztisztítóról

További információk a Vileda Steam Plus gőztisztítóról

Az új Vileda Steam PLUS gőztisztító vegyszerek használata nélkül biztosít hatékony és higiénikus tisztítást. A gőztisztító fertőtlenítő gőze és mikroszálas textíliája minden padlófelületről elpusztítja a baktériumok és vírusok* 99,9%-át. A gőztisztító mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, és olyan forró gőzt hoz létre, amely biztonságosan és erőfeszítés nélkül segít a padló megtisztításában. Fel szeretne menni az emeletre? Nem gond. Az új beépített hőmérséklet-érzékelő rendszernek köszönhetően elég, ha kikapcsolja a készüléket, és egy másik konnektorra csatlakoztatja. Rögtön készen áll a használatra, nem kell megvárni, míg újra felmelegszik.

A gőzfelmosó minden padlótípuson használható, mivel változtatható gőzszabályozási beállításokkal rendelkezik. Módosítsa a gőz intenzitását maximálisról minimálisra, hogy még a legkényesebb padlókat is alaposan meg tudja tisztítani. A mikroszálas textilnek köszönhetően ez a gőztisztító ideális a keményfa padlókhoz; mindazonáltal a gőzt úgy állíthatja be, hogy azt a különböző padlótípusokhoz, például parkettához, szőnyegekhez és csempékhez igazítsa, ezáltal tökéletesen alkalmazkodva az Ön igényeihez. Javasoljuk, hogy egy kevésbé látható helyen próbálja ki, így megbizonyosodhat arról, hogy a legkényesebb padlón is használható.

ÚJ DESIGN. KIPRÓBÁLT MINŐSÉG.
Az új tervezésű Vileda Steam Plus egy könnyen kezelhető, kompakt, könnyű, háromszög alakú, nagy teljesítményű gőztisztító. Hossza 126 cm, súlya 2,3 kg. A fogantyú ergonomikus kialakítású, így a felmosó kényelmes és könnyen fogható. Formájának és kompakt kialakításának köszönhetően gyorsan és egyszerűen eléri a sarkakat, a bútorok alatti és más szűk helyeket. Praktikus kiegészítő kerete pedig segít a különböző szőnyegek felfrissítésében. 

Ha nagy felületek hatékony tisztítására keres gőztisztítót, ismerje meg a Vileda Steam Plus XXL felmosónkat.
Tisztítsa meg higiénikusan még a legkényesebb padlókat is, vegye meg a Vileda Steam Plus gőztisztítóját most!

*Eltávolítja az E. Coli & S. Aureus, illetve a szarvasmarha koronavírust a zárt fapadlóról és a kerámialapokról. Független laboratóriumban tesztelve.

FŐBB ELŐNYEI

1

Gyorsan felmelegszik

Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, és nem kell a másik szobában újratölteni.

2

Új víztartály ablak

Víztartálya ablakkal rendelkezik, mely segítségével könnyen ellenőrizheti, hogy van-e még víz benne, vagy fel kell-e tölteni a gőztisztítót.
3

Új design

A Steam új, háromszög alakú feje a sarkokban és a bútorok alatt is kiválóan tisztít.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, minden olyan zárt padlón használható, mint mondjuk a parkettán vagy csempén. Javasoljuk, hogy először a padló egy kis, kevésbé feltűnő részén próbálja ki, mivel a gőz eltávolíthatja a felületkezelést. Mindig tartsa be a padlóburkolat gyártójának utasításait.
Igen, lehet hozzá csapvizet használni. Ha a csapvize „kemény”, javasoljuk, hogy a kézikönyvben leírtak szerint vízkőmentesítse a terméket.
Azt javasoljuk, hogy csak vizet használjon.
a brand of FREUDENBERG