Vileda Steam: gőztisztító bármilyen padlóhozA Vileda Steam gőztisztító 15 másodperc alatt felmelegszik, és a forró gőz segítségével gyorsan és könnyedén megtisztítja a padlót. Ez a gőztisztító mindenféle foltot, koszt és zsíros szennyeződést eltávolít. Bármilyen padlón, akár szőnyegen is használható.

A termék jellemzői


1. Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át

A gőztisztító elpusztítja a padlón lévő baktériumok 99,9%-át, így higiénikus környezetet teremt otthonában.

2. A sarkok bajnoka

A Vileda Steam háromszög alakú gőzölős fejrészével könnyen ki lehet takarítani a sarkokat. Formája és kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén csússzon az összes padlófelületen.

3. Szabályozható gőzmennyiség

A nagy teljesítményű gőzfelmosó egy hasznos beállítási lehetőséggel (minimális vagy maximális gőzmennyiség) rendelkezik azért, hogy azt az érzékeny padlókon is lehessen használni.

További információk a Vileda Steam gőztisztítóról

További információk a Vileda Steam gőztisztítóról

Nincs szükség vegyszerekre, mivel a hőhatással fertőtlenítő gőz és a mikroszálas párnák a padlón található baktériumok 99,9%-át elpusztítják és eltávolítják. Ez a praktikus gőztisztító bármilyen típusú padlóhoz használható, mivel a gőz mennyisége szabályozható. Állítsa át egyszerűen a gőzmennyiséget a maximumról a minimumra, így az érzékeny padlókat is fel tudja takarítani. A felmosó fejrésze mozog, így könnyű irányítani. Magassága 126 cm, súlya csak 2,3 kg, tehát ez egy kompakt és könnyű készülék. A mikroszálas párnáknak köszönhetően ez a gőztisztító ideális keményfa padlóhoz is, de a szőnyegtisztító perem felhelyezése után szőnyegek tisztítására is alkalmas. Ezzel a kárpitok és a matracok is tisztíthatók. A nyél kifejezetten ergonomikus kialakítású, így a gőzfelmosó könnyen kezelhető. A víztartály egyetlen feltöltésével (400 ml) 120 m2 padlófelületet lehet megtisztítani. Ha ön olyan helyen lakik, ahol nagyon kemény a víz, akkor használjon desztillált vizet a padló tisztítása előtt. Vásárolja meg most, és tegye egyszerűbbé a napi házimunkát!

FŐBB ELŐNYEI

1

Forgó fejrész

Könnyen irányítható a bútorok között és a háromszög formájának köszönhetően a sarkokban is kiválóan tisztít.
2

2 mikroszálas párna

A két mosható mikroszálas párna felszedi a legzsírosabb foltokat és szennyeződéseket is.
3

Szőnyegtisztító perem

A csomag része egy szőnyegtisztító perem, amely segít a szőnyegek alapos tisztításában.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ez függ a felhasznált gőzmennyiségtől is, mivel az szabályozható. Maximális beállításon és teljesen feltöltött víztartállyal a készülék 28 percig képes gőzt termelni.
A gőztisztítást három tényező határozza meg: víz, hőmérséklet és nyomás. A forró és erős vízgőz felold bármilyen makacs szennyeződést. A nyomás fellazítja a koszt a padlóról, és utána már csak fel kell törölni a mikroszálas párnákkal.
A mikroszálas tisztítópárnák minden szennyeződést felszednek a padlóról. A mikroszálas párnák 91% poliésztert és 9% más anyagot tartalmaznak. Ki lehet őket mosni, és újra felhasználni.
A gőz azonnal elpárolog, és a padló száraz marad. Ha egy-egy helyen a szokásosnál többet kell dolgozni, ott maradhat egy kis vizes folt.
Nem, a gőzfelmosó nem helyettesíti a porszívót, annak hasznos kiegészítőjeként használható. Miután befejezte a porszívózást, ezzel a készülékkel megszabadulhat a padlón lévő makacs foltoktól. Emellett, a gőztisztító fertőtleníti a padlót, amit a porszívó önmagában nem képes megtenni.
a brand of FREUDENBERG