Vileda Steam XXL: az extra nagy gőztisztítóA Vileda Steam XXL a Steam gőztisztító nagyobbik testvére. Nagyon sok időt takarít meg Önnek, mivel a rendkívül nagy fejrésszel könnyebben és kevesebb idő alatt lehet megtisztítani nagy területeket.

A termék jellemzői


1. Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át

A gőztisztító elpusztítja a padlón lévő baktériumok 99,9%-át, így higiénikus környezetet teremt otthonában.

2. 15 másodperc alatt felmelegszik

A Steam XXL gőztisztító teljesítménye 1550 watt, így mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, felgyorsítva ezzel a napi házimunkát.

3. Ideális nagyméretű lakásokba

A Vileda Steam XXL ideális kiegészítő a nagy alapterületű (>100 m2) lakásokba, mivel az extra széles 40 cm-es fejrésszel gyorsan, alaposan és kevesebb idő alatt lehet megtisztítani nagyobb területeket. Erre egy egyszerű felmosó és vödör nem lenne képes.

További információk a Vileda Steam XXL gőzfelmosóról

További információk a Vileda Steam XXL gőzfelmosóról

Ez a készülék segít a nagy alapterületű lakások hatékony és alapos takarításában. Ha 100 m2-nél nagyobb területeket kell kitakarítania, ez a gőztisztító lesz az egyik kedvenc háztartási készüléke. Az extra széles 40 cm-es fejrésszel és fúvókákkal bármilyen padló gyorsan megtisztítható. Téglalap alakú formája segít elérni a sarkokat vagy egyéb megközelíthetetlen helyeket, még a bútorok alatt is.Sok esetben a felmosás nem elegendő a padló fertőtlenítéséhez. A Vileda Steam XXL segít, hogy a padló gyorsan higiénikus legyen, hiszen elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik! Ha a zöld LED világít, már lehet is kezdeni a Steam XXL készülék használatát. A XXL gőztisztító azért előnyösebb a hagyományos padlótisztítóknál, mert ez a készülék mindenféle vegyszer nélkül működik, csak gőzzel. Ha Önnek gyermeke vagy házi kedvencei vannak, ez egy nagyon fontos tényező, amelyet javaslunk, hogy Ön is vegye figylemebe.A szőnyegtisztító fej használatával a nagyteljesítményű gőzfelmosó másodpercek alatt képes felfrissíteni a szőnyegeket. A gőzmennyiség szabályozható, így bármilyen kényes padló tisztítására is alkalmas a készülék. A gőzfelmosóhoz 2db rendkívül jó nedvszívó képességű mikroszálas párnát és egy töltőpohár csomagoltunk. A mikroszálas párnák mosógépben moshatóak, és újrafelhasználhatóak. Egyszerűen tegye be őket a mosógépbe a következő rendes mosáskor, és futasson le egy 60 °C-os mosóprogramot. A leghatékonyabb tisztítás érdekében javasoljuk, hogy minden használat után mossa ki a felmosó párnát. Huzamos használat után, javasoljuk új párna ("utántöltő") vásárlását. Vásárolja meg a vadonatúj Steam XXL készüléket, és tegye hatékonnyá a mindennapi házimunkát!

FŐBB ELŐNYEI

1

Környezetbarát

Mivel a nagy gőztisztító szó szerint gőzzel tisztít, így nincs szükség vegyszerekre. A gőz használatával otthona higiénikus és tiszta marad.
2

7 méteres tápkábel

A Steam XXL-nek rendkívül hosszú a tápkábele, amely lehetővé teszi a lakás minden pontjának elérését. A tápkábel hossza 7 méter.
3

Bármilyen padlóra

Bármilyen vízhatlan keménypadlón - mint például fa-, kő-, csempe- és laminált padló használható, de a szőnyegek tisztítására is alkalmas.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Steam XXL gőztisztító padlók és burkolólapok tisztítására lett tervezve és gyártva. A készülék használatával a baktériumok 99,9%-a elpusztulhat.
A Steam XXL nagyobb, mint a kisebb teljesítményű hasonló készülék, de mégis könnyen tárolható, nem foglal el sok helyet. A súlya csak 2,3 kg.
Ne tegyen tisztítószert a gőztisztító víztartályába! Nem működik vegyszerekkel. Nincs is szüksége semmilyen vegyszerre. A gőzfelmosó a gőz energiáját használja a padló tisztításához, és kizárólag természetes tisztítóképességére támaszkodik.
Igen, a Steam XXL bármilyen vízhatlan keménypadlón használható, mint pl. kő-, csempe, vinil, fa és laminált padló. Érzékenyebb padlóknál a gőzmennyiséget csökkenteni kell. A munka elkezdése előtt, érdemes egy próbát tenni egy kevésbé látható helyen.
a brand of FREUDENBERG