Steam XXL utántöltő


A 2 darabos Vileda Steam XXL felmosó párna a megfelelő utántöltő a Steam XXL gőztisztító számára. A magas minőségű mikroszálas huzat egyszerűen rögzíthető a Steam XXL gőztisztító fejére, és gondoskodik a tiszta és csillogó felületről minden kemény padlón.


A termék jellemzői


1. Kiváló hatékonyság

A Vileda Steam XXL tartalék felmosó párnája magas minőségű mikroszálakból készült, melynek köszönhetően a huzat optimális módon szedi fel a koszt, és ragyogóvá teszi a padlót. Az XXL-es méret gondoskodik róla, hogy nagy felületet tisztíthasson meg egyetlen mozdulattal.

2. Egyszerűen cserélhető

A Steam XXL gőztisztító régi huzatának cseréjéhez egyszerűen csak le kell húzni a tépőzáras párnát a felmosóról. Ezután pedig rá kell illeszteni az új párnát a felmosófejre, és már folytathatjuk is a takarítást.

3. Két darabos kiszerelés

A csomagolás 2 Steam XXL tartalék párnát tartalmaz. Ezáltal azonnal kéznél van egy új huzat, ha az egyik a mosógépben van, vagy ha a régi huzat egyszer csak elhasználódna.

További információk a Steam XXL gőztisztító utántöltőről

További információk a Steam XXL gőztisztító utántöltőről

A tartalékpárnát a tépőzárnak köszönhetően játszi könnyedséggel lehet a Steam XXL felmosófejére rögzíteni. 
Az utántöltő magas minőségű és kiváló tisztító hatású. A mikroszálaknak köszönhetően a Vileda Steam XXL tartalék huzata kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és nagy mennyiségű szennyeződést képes eltávolítani. A párnával még a makacs szennyeződéseket is gond nélkül és alaposan eltávolíthatja, tisztítószerek alkalmazása nélkül. A huzat pontosan a Steam XXL gőztisztító 40 cm széles felmosófejére van szabva, melynek segítségével nagyobb felületet tisztíthat meg rövidebb idő alatt.
A Steam XXL utántöltő bármilyen keménypadlón használható, mint például a parketta, laminált padló vagy csempe. A szőnyeg peremet használva pedig a szőnyegeket is felfrissítheti és megtisztíthatja. A nagy teljesítményű gőztisztító a huzattal együtt a baktériumok akár 99,9%-át* is elpusztítja, és csíkmentes ragyogást hagy maga után. Ha a felmosó párna erősen elszennyeződik, egyszerűen csak tegye be 60°C-on a mosógépbe, majd hagyja megszáradni. A tartalék párna újra olyan lesz, mint új korában, és a korábbi tökéletes takarítást éri el vele.
 

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG