Vileda Steam Plus XXL utántöltő


A 2 darabos Vileda Steam Plus XXL felmosó párna a megfelelő utántöltő a Steam Plus XXL gőztisztító számára. A magas minőségű mikroszálas huzat egyszerűen rögzíthető a Steam Plus XXL gőztisztító fejére, és gondoskodik a tiszta és csillogó felületről minden kemény padlón.


A termék jellemzői


1. Kiváló hatékonyság

A Vileda Steam Plus XXL tartalék felmosó párnája magas minőségű mikroszálakból készült, melynek köszönhetően a huzat optimális módon szedi fel a koszt, és ragyogóvá teszi a padlót. Az XXL-es méret gondoskodik róla, hogy nagy felületet tisztíthasson meg egyetlen mozdulattal.

2. Egyszerűen cserélhető

A Steam Plus XXL gőztisztító régi huzatának cseréjéhez egyszerűen csak le kell húzni a tépőzáras párnát a felmosóról. Ezután pedig rá kell illeszteni az új párnát a felmosófejre, és már folytathatjuk is a takarítást.

3. Két darabos kiszerelés

A csomagolás 2 Steam Plus XXL tartalék párnát tartalmaz. Ezáltal azonnal kéznél van egy új huzat, ha az egyik a mosógépben van, vagy ha a régi huzat egyszer csak elhasználódna.

További információk a Steam Plus XXL gőztisztító utántöltőről

További információk a Steam Plus XXL gőztisztító utántöltőről

A tartalékpárnát a tépőzárnak köszönhetően játszi könnyedséggel lehet a Steam Plus XXL felmosófejére rögzíteni. Az utántöltő magas minőségű és kiváló tisztító hatású. A mikroszálaknak köszönhetően a Vileda Steam Plus XXL tartalék huzata kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és nagy mennyiségű szennyeződést képes eltávolítani. A párnával még a makacs szennyeződéseket is gond nélkül és alaposan eltávolíthatja, tisztítószerek alkalmazása nélkül. A huzat pontosan a Steam Plus XXL gőztisztító 40 cm széles felmosófejére van szabva, melynek segítségével nagyobb felületet tisztíthat meg rövidebb idő alatt. A Steam Plus XXL utántöltő bármilyen keménypadlón használható, mint például a parketta, laminált padló vagy csempe. A szőnyeg peremet használva pedig a szőnyegeket is felfrissítheti és megtisztíthatja. A nagy teljesítményű gőztisztító a huzattal együtt a vírusok és a baktériumok akár 99,9%-át* is elpusztítja, és csíkmentes ragyogást hagy maga után. Ha a felmosó párna erősen elszennyeződik, egyszerűen csak tegye be 60°C-on a mosógépbe, majd hagyja megszáradni. A tartalék párna újra olyan lesz, mint új korában, és a korábbi tökéletes takarítást éri el vele. * E. COLI BAKTÉRIUMRA ÉS MÓDOSÍTOTT ANKARA VAKCÍNIA VÍRUSRA (MVA) TESZTELVE 1 PERCCEL A GŐZTISZTÍTÁST KÖVETŐEN (LÁSD AZ ÚTMUTATÓBAN)

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG