Vileda Steam Plus gőztisztító utántöltő


100% mikroszálas utántöltő, mely minden kemény padlón használható, és még a zsíros szennyeződéseket is eltávolítja. A gőznek köszönhetően elpusztítja a padlóról a baktériumok és vírusok akár 99,9%*-át is – és mindezt tisztítószerek nélkül. A felmosó párna illeszkedik mind a Vileda Steam Plus gőztisztítóhoz, mind a 100° Hot Spray-hez.


A termék jellemzői


1. Kiváló nedvszívó képesség

A Vileda Steam Plus tartalék párnája egy puha mikroszálas felmosófej, mely forró gőzzel kombinálva egyszerűen feltakarítja a foltokat, és a koszt biztonságosan magába zárja. A párna 60 fokon mosható – és mivel minden csomagolás két utántöltőt tartalmaz, tartalékként egy mindig kéznél van.

2. Alkalmas minden kemény padlóra

Mindegy, hogy csempe vagy fa: A Vileda Steam Plus -hez való tartalék párna minden sima padlót tisztára takarít. És ezen felül, a forró gőzzel kombinálva gondoskodik arról is, hogy a padlók fertőtlenítve legyenek.

3. A Steam és a 100° Hot Spray számára

A Vileda tartalék utántöltő egyformán illeszkedik a Steam Plus-ra és a 100° Hot Spray-re. Egy tépőzárnak köszönhetően a huzat könnyen felhelyezhető és kicserélhető. Az anyagot úy terveztük, hogy a forró gőz áthaladjon rajta, és így fejtse ki optimális tisztító erejét.

További információk a Steam Plus gőztisztító utántöltőről

További információk a Steam Plus gőztisztító utántöltőről

A gőztisztítók ideálisak csempéből, laminált padlóból vagy linóleumból készült kemény padlók megtisztítására. A helyes tisztításhoz a lágy vízen kívül csak időnként egy új mikroszálas huzatra van szükséged.


A Vileda Steam Plus-hoz való tartalék párna optimálisan a padlóra vezeti a gőzt, és erős nedvszívó képességének köszönhetően biztonságosan felszedi a fellazult koszt – csíkok hátra hagyása nélkül. Egy fertőtlenítő tisztításhoz a gőzön és a mikroszálas felmosó párnán kívül többé már nincs szükség tisztítószerre.


A Vileda Steam Plus-hoz való tartalék huzat a 100° Hot Spray-re is illeszkedik, és egy tépőzárnak köszönhetően könnyen felhelyezhető és lecsatolható. Egy 60 fokos mosás nem okoz problémát, és mivel minden csomagolás két tartalék huzatot tartalmaz, mindig rendelkezésre áll egy tartalék párna.


* E. COLI BAKTÉRIUMRA ÉS MÓDOSÍTOTT ANKARA VAKCÍNIA VÍRUSRA (MVA) TESZTELVE 1 PERCCEL A GŐZTISZTÍTÁST KÖVETŐEN (LÁSD AZ ÚTMUTATÓBAN)

a brand of FREUDENBERG