Vileda JetClean 3in1 takarítógép


Az új Vileda JetClean segítségével egy lépésben tisztíthatja padlóját. Ez a praktikus, nedves és száraz padlótisztító felszedi a koszt, felmossa, és egy lépésben meg is szárítja a padlót. Tudjon meg többet a Jet Clean-ről és takarítsa meg Ön is az idejét.


A termék jellemzői


1. 3 fázis 1 lépésben = időtakarékosság

Az egyidejű felmosásnak és porszívózásnak köszönhetően ezzel a nedves és száraz padlótisztítóval sok időt lehet megspórolni, mert nem kell porszívózni felmosás előtt. Egyszerűen mozgassa a tisztítókészülék fejét előre-hátra, és az felporszívózik és felmos egy lépésben.

2. Ragyogó padló

Minden keménypadlóról (laminált-, fa-, kő- és járólap) feltakarítja a szennyeződéseket, legyen az kosz, por, vagy folyadék. A felmosó hengerek 2800 ford./perc sebességgel távolítják el a zsíros és a makacs foltokat. Az eredmény: tökéletesen tiszta padló.

3. Dupla tartály

A Jet Clean két különböző víztartállyal rendelkezik. Az egyik a tiszta, a másik a piszkos, használt víznek. Ennek a dupla tartály rendszernek köszönhetően Ön mindig friss, tiszta vízzel tudja felmosni otthonát.

További információk a Vileda JetClean 3in1 takarítógépről

További információk a Vileda JetClean 3in1 takarítógépről

A JetClean 3in1 takarítógéppel akkor érjük el a legjobb hatást, ha sávokban végezzük el a munkát: először, kezdjen el egy sávot, és mozgassa előre a takarítógépet! Ezzel egy egyszerű lépésben eltávolítja a szennyeződéseket és felmossa a padlót. Utána, haladjon visszafelé ugyanazon a sávon, így a hátramaradt vizet felszívja a gép, és a padló tiszta és száraz lesz. Ezzel a módszerrel nem csak időt , de vizet is megtakaríthat. Akár 80%-kal kevesebb vizet használ fel, mint egy hagyományos felmosó. Csak dugja a konnektorba a kábelt, és már indulhat is a takarítás. A 7 méteres kábelnek köszönhetően nagy területet tud elérni és feltakarítani. A különleges kialakításnak köszönhetően könnyedén takaríthat nem csak a bútorok körül de alattuk is. A JetClean takarítógépben használt henger 50%-ban mikroszálas anyagból készült. A speciális anyagösszetételnek köszönhetően könnyedén és alaposan megtisztítja padlóját, nincs szükség erőfeszítésre, mint egy hagyományos felmosónál. A tiszta vizet a fejrészben található nyolc különálló fúvóka permetezi ki. Ez biztosítja a víz egyenletes eloszlását is, így a mikroszálas hengernek simán megy a takarítás. Bátran bízhat a Viledában, hiszen a felmosás szakértői vagyunk!

HOGYAN HASZNÁLJA

1

Töltsön vizet a tartályba

Csapvízzel működik. Esetleg egy csepp tisztítószert is hozzáadhat.

2

Porszívózás és felmosás

Haladjon előre egy sávot, hogy a gép felszívja a koszt, és felmossa a padlót!

3

Padlószárítás

Húzza vissza ugyanazon a sávon, hogy a gép felszívja a hátramaradt vizet! A művelet végén a padló tiszta és száraz lesz.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, hiszen a Vileda Jet Clean egy porzsákmentes takarítógép. Porzsák helyett kivehető víztartálya van, amely minden koszt összegyűjt. Csak vegye ki a tartályt, és öntse a tartalmát a lefolyóba! Mielőtt visszatenné a készülékbe, öblítse el!
Igen, a JetClean markolatában van egy erre a célra szolgáló kapcsoló. Ha csak száraz padlótisztítást szeretne végezni, vagy a JetClean vizes technológia nélkül szeretne porszívózni, kapcsolja ki az utóbbit az erre a célra szolgáló gomb megnyomásával. Ha a fúvókarész LED-jei nem világítanak, a vizes funkció ki van kapcsolva. Ha a LED-ek világítanak, akkor a porszívózás mellett működik a vizes felmosás is.
A JetClean rendszer pusztán tiszta vízzel is alaposan tisztít, de bele lehet tenni a vízbe egy csepp nem habzó tisztítószert. Ne használjon túl sok tisztítószert, mert ha emiatt túl sok hab képződik, a gép csíkokat hagyhat a padlón!
Elsősorban az öntisztító tárolótálcában öblítheti ki a szennyeződést a hengerből. Ha a henger nagyon szennyezett, akkor könnyen leszerelhető, és kiöblíthető vízcsap alatt. Ne tegye a hengert a mosógépbe, mert ez tönkreteheti a hengert, vagy károsíthatja a mosógépet!
Nem, ez egy vezetékes készülék, amelyhez tápkábelt adunk. Így nagyobb a teljesítmény, és nem korlátoz az akkumulátor üzemideje. A 7 méteres kábel lehetővé teszi, hogy nagy területet feltakarítson anélkül, hogy másik konnektort kellene keresnie.
a brand of FREUDENBERG