Vileda Virobi Slim: a robot porolóA Virobi Slim egy csendes kis segítő társ, amely megkönnyíti a takarítást. Lazítson, amíg a robot takarítja a padlót Ön helyett! Amíg Ön kávézik a Virobi Slim összeszedi a bútorok alatt is a port, és felszedi a kisállatok elhullatott szőrszálait.

A termék jellemzői


1. Elektrosztatikus törlőkendő

A takarító robothoz három további elektrosztatikus törlőkendőt adunk. Ezek a szövetkendők mágnesként szedik fel a port a padlóról. Mivel moshatóak, egyszerűen újra felhasználhatók. De ha már elhasználódtak, dobja csak ki a háztartási hulladékok közé.

2. 120 perc portörlés

A takarító robotnak nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátora van, amely maximum 5-6 óra alatt feltölthető. Ezt követően, az elektronikus padlótisztító kb. 4 órán keresztül automatikusan képes takarítani. A töltő gyári tartozék.

3. Bútorok alatti is takarít

A Virobi Slim takarító robot kisebb méretű, mint az elődei. 4,5 cm-es magassága ideálissá teszi, hogy beférjen a legtöbb bútor alá is.

További információk a Vileda Virobi Slim robot poroló

További információk a Vileda Virobi Slim robot poroló

A Virobi Slim úgy működik, mint egy automata poroló. Ha önnek kutyája vagy macskája van, akkor sok esetben nagy mennyiségű elhullott szőrt találhat a lakásban. Bizonyos helyiségekben, például a fürdőszobában, kevésbé gyűlnek össze a szőrszálak. Azonban, a nappaliban tekintélyes mennyiségű szőr gyűlhet össze. Ha meg szeretne szabadulni a szőrtől, a portól és kosztól, hagyja, hogy a robot poroló önállóan feltakarítsa a padlót. A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor mindössze 5-6 óra alatt teljesen feltöltődik. Utána a robot poroló készen áll, hogy akár 4 órán át tisztítsa a padlót. A Vileda robot poroló az alján található elektrosztatikus törlőkendőnek köszönhetően magához gyűjti a port, koszt, haj- és szőrszálakat is. Az alig 4,5 cm magas Virobi Slim a bútorok alá is befér. Csendesen takarít, és bármilyen kemény padló felületen működik.Felmosás után várja meg, hogy a padló teljesen felszáradjon, és csak utána engedje rá ismét a robot porolót. Vezeték nélkül, újratölthető akkumulátorral működik. A törőkendő újra felhasználható, egyszerűen mossa ki időnként kézzel, és ha teljesen elhasználódott, dobja ki a szemetesbe. Bízza erre a robot porolóra a napi házimunkát, mert intelligens módon portalanítja a lakást, anélkül, hogy Önnek meg kellene mozdítania az ujját. A hosszabb és hatékonyabb tisztításhoz válassza a nagy teljesítményű üzemmódot! A lakás pormentesítése még soha nem volt ilyen egyszerű!

A VIROBI HASZNÁLATA

1

Töltse fel az akkumulátort!

Mielőtt elkezdené a padló portörlését, töltse fel az akkumulátorát teljesen. Ezt követően 240 percig működik.
2

Nyomja meg a Start gombot!

A Start gomb megnyomásával elindítja a robotot, és az megkezdi a padló feltörlését, a por és szőrszálak összeszedését.
3

Válasszon üzemmódot!

A vezeték nélküli takarító robot használatához, válassza ki a kívánt üzemmódot, amely lehet 30 perc, ha kisebb területet kell feltakarítani, vagy 120 perc, ha nagyobb területről van szó.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A nehéz porszívóktól eltérően, ez a miniporszívónak is kiváló készülék törlőkendő nélkül csak 400 gramm. Kompakt és könnyű, így kényelmesen szállítható és tárolható.
Természetesen, a takarító robot minden nap használható. Egyszerűen töltse fel az akkumulátort amikor szükséges, és tartalékoljon megfelelő számú mikroszálas törlőkendőt, hogy szükség esetén ki tudja cserélni a régit.
Csak nyomja meg a Start gombot, és a robot automatikusan elkezdi a portörlést a padlón. Kiválaszthatja a gyors üzemmódot a kisebb területekhez, vagy a nagy teljesítményű (intenzív) módot nagy alapterület kitakarításához.
Minden felmosóhoz és egyéb termékünkhöz vannak ún. "utántöltőink". A ViRobi Slim utántöltő 20 darabos kiszerelésben kapható.
A takarító robotot kifejezetten csendes működésre terveztük. Tehát éjszaka is működhet. Ügyeljen azonban arra, hogy a takarító robot ne ragadjon be a padlón lévő akadályokba.
a brand of FREUDENBERG