Spin & Clean felmosó szettAz új Vileda Spin & Clean felmosó szettel ön mindig tiszta felmosóval takaríthat. A speciális vödörhöz tartozik egy tisztító henger, mely minden egyes öblítés után a pörgetéssel meg tudja tisztítani a mikorszálas felmosó fejet a hajszálaktól, és egyéb szennyeződésektől.

A termék jellemzői


1. Mindig tiszta felmosó

A vödörben lévő tisztító henger minden használat előtt alaposan leöblíti és kitisztítja a felmosót.

2. Hatékony takarítás

A tisztító henger az öblítéskor leszedi a femosó fejről a szennyeződéseket és a szőrszálakat, így a kicsavarás után a felmosó tiszta és koszmentes lesz.

3. Könnyű és gyors takarítás

Nincs szükség hajlongásra, mivel felmosó nyelével tudjuk szabályozni a felmosó nedvességét. Ezáltal a takarítás gyors és egyszerű lesz.

További információk a Vileda Spin & Clean felmosó szettről

További információk a Vileda Spin & Clean felmosó szettről

Ez egy innovatív felmosó készlet, mellyel a nyélnek, a vödörnek és a különleges tisztító hengernek köszönhetően mindig tiszta felmosóval tudjuk mosni a padlót. Ezzel a padló a takarítás után tényleg tiszta lesz. Így sokkal könnyebb és látványosabb a takarítás! A nyél eltérő mozgási sebességével lehet meghatározni, hogy mit szeretnénk tenni a felmosóval: benedvesíteni, megtisztítani a szennyeződésektől, vagy kicsavarni: 1. A nyél lassú le/fel mozgatása és egy látható fehér perem a felmosó fejen: A felmosó fej elkezd forogni és benedvesítjük. 2. Eközben a tisztítóhenger eltávolítja róla a szennyeződéseket. 3. A nyél gyors le/fel mozgatásával a felmosó lebegni kezd, kissé a tisztító henger fölé emelkedik, így alaposan kicsavarja azt. Töltse fel a vödröt vízzel, amíg el nem éri a vödör belsejében lévő matrica által jelzett maximális töltési szintet. Ha túl sok vizet töltött a vödörbe, vagy el akarja távolítani a piszkos vizet, öntse ki azt az elülső kiöntőperemen. A nyélen egy speciális zár van, ami megakadályozza, hogy felmosás közben forogjon a fej. A felmosó 360 fokban mozgatható, és érdekessége, hogy egy felhajló peremmel a sarkokat és a díszléceket is képes lemosni. Fedezze fel Ön is az egyszerű és alapos takarítás élményét a Spin & Clean felmosóval! Töltsön kevesebb időt takarítással, így több ideje marad saját magára!

HOGYAN HASZNÁLJUK

1

Benedvesítés

Mozgassa lassan le/fel a nyelet! A henger ekkor benedvesíti a felmosót, és öblíti.

2

Fej tisztítása

A forgatásnak köszönhetően a tisztító henger lekaparja a felmosó felületét, és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a szőrszálakat.

3

A felmosó kicsavarása

Ha a nyelet gyorsan mozgatja föl/ le, a felmosó lebegni kezd a henger fölött, és kicsavarja azt.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a felmosó fej mosógépben mosható max. 60 °C hőmérsékleten. Egyszerűen vegye le a fejet a keretről, és helyezze a mosógépbe. Ilyen egyszerű az egész.
Igen, ez a készlet felmosóból és vödörből áll. A készletben van egy nyél, egy cserélhető felmosó fej és egy vödör tisztító hengerrel.
Tartós, könnyen tisztítható mikroszálból készül.
Igen, ez a felmosó bármilyen padlón biztonságosan használható, legyen az vinil, laminált padló, valódi keményfa, kő, csempe stb.
a brand of FREUDENBERG