Header teaser_topic_turbo_1600x400.jpg

Mi is ez?

INT-CopyImage1-Floor3-00011140.jpg

Mi is ez?

A Vileda Turbo egy felmosóból és egy különleges vödörből álló felmosó szett, mely egy lábbal hajtható pedállal működteti a csavarókosarat. A felmosó nedvességtartalma így tetszés szerint szabályozható.

Hol lehet használni ezt a felmosó szettet?

INT-CopyImage2-Floor3-00011140.jpg

Hol lehet használni ezt a felmosó szettet?

A Turbo használható mindenféle keménypadlón, beleértve a fa- és a laminált felületeket is. Nincs szükség külön felmosóra a konyhába és a nappaliba. Ha keménypadlót kell felmosni, akkor a Turbo a megoldás.

Hogyan befolyásolja a Turbo a mindennapi felmosást?

INT-CopyImage3-Floor3-00011140.jpg

Hogyan befolyásolja a Turbo a mindennapi felmosást?

Először beszéljünk a főszereplőről, a beépített csavarókosárról! Egyszer már felmerült ez a téma, de most jöjjenek a részletek. Amikor valaki ki szeretné csavarni a felmosófejet, nem kell mást tennie, csak a vödörbe helyezni. Nem kell többé erőlködnie, és kínlódnia a kicsavarással! A lábbal hajtható pedál nyomogatásával a csavarókosár megpörgeti a felmosót, így az automatikusan kicsavarja a fejet. A pedál lenyomásával szabályozhatja, hogy mennyi nedvességet kíván eltávolítani a felmosó fejből. Hát nem nagyszerű?

INT-CopyImage4-Floor3-00011140.jpg

Ezután beszéljünk magáról a felmosó fejről! A felmosón kettő az egyben mikroszálas felmosó fej van, amely felszedi az összes kis bosszantó koszt, és a mikroszálak tisztító erejének köszönhetően vegyszerek nélkül hatékonyan távolítja el még a baktériumokat is.

INT-CopyImage5-Floor3-00011140.jpg

A felmosó fej tervezésekor figyeltünk az ergonomikus kialakításra. A háromszög alakú fejnek köszönhetően el lehet érni a legeldugottabb sarkokat és réseket is, a kosznak így semmi esélye!

INT-CopyImage6-Floor3-00011140.jpg

Végül — és valójában ez a hab a tortán —, mi a Viledánál tudjuk, hogy milyen bosszantó lehet, amikor a felmosóvödörből, annak mozdítása közben, a rosszul megválasztott méret, alak és súly miatt kiloccsan a víz. Mindezek miatt, a Turbon olyan extra apróságokat építettünk be, melyek megszépítik még a takarítás pillanatait is: pl a vödrön található hosszanti fül, vagy a beépített nyéltartó.
a brand of FREUDENBERG