INT_Header_Window2_00011177.jpg

Küzdje le a páralecsapódást a Vileda segítségével

Küzdje le a páralecsapódást a Vileda segítségével

A páralecsapódás sok otthonban problémát jelent, főleg a hidegebb időjárás beköszöntével, amikor a külső hideg és otthonunk melege összetalálkoznak. Szerencsére, a Vileda segítségével el lehet távolítani az ablakokra lecsapódott nedvességet, így otthona páramentes maradhat.

Függetlenül attól, hogy beugrunk a meleg zuhany alá, vagy beülünk egy meleg vízzel töltött kádba, ha kint hideg van, a páralecsapódás gyakorlatilag elkerülhetetlen, és jól láthatóan megjelenik a tükrön, a zuhanykabin falán és az ablakokon. A Vileda Windomatic rugalmas fejjel és gumilapáttal rendelkezik, így könnyen ki lehet vele takarítani a nehezen megközelíthető sarkokat, helyeket is. Csíkmentesen távolítja el a felesleges páralecsapódást. 
Ennek a praktikus terméknek köszönhetően egyel kevesebb gondja lesz a karácsonyi és egyéb nagytakarítások előtt. Akár az autóüveg belső felületein kicsapódott vizet is eltávolítja.

Nem titok, hogy az autóüveg belső felülete főleg heves esőzés után vagy általában hideg időben bepárásodik, de nem kell csak a fűtésre támaszkodnia, mert a Windomatic pillanatok alatt eltünteti az ablakokon felgyülemlett vizet.

Az akkumulátor egy töltéssel akár 60 m2 takarítását is lehetővé teszi, így a könnyűsúlyú Windomatic tökéletes kiegészítő pont úgy bent a lakásban, mint odakint.
 
a brand of FREUDENBERG