Vileda Actifibre: mikroszálas törlőkendőIsmerkedjen meg új, Actifibre technológiával készült mikroszálas törlőkendőnkkel: A Vileda Actifibre a mikroszálas törlőkendők következő generációját képviseli. 3 fő felülettisztító funkciója - a csíkmentes takarítás, kiváló nedvszívó képesség és a szennyeződések vonzása - teszi ezt a törlőkendőket sokoldalú segítőtárssá, amely csodákra képes az ön otthonában.

A termék jellemzői


1. Extra nedvszívó képesség

Ha nem szeretne többé vízcseppeket hagyni a feltörölt felületeken, a 100%-ban mikroszálas Vileda Actifibre törlőkendő lesz a kedvence. Az extra nedvszívó képességnek köszönhetően ez a törlőkendő nem hagy nyomokat a feltörölt felületen.

2. A következő generációs mikroszál

Az Actifibre mikroszálas törlőkendő több jelentős funkcióval rendelkezik: nedvesen is kellemes a tapintása, csíkmentes ragyogást biztosít, összegyűjti a port, nagy nedvszívó képességel rendelkezik, a makacs szennyeződéseket gyorsan eltávolítja.

További információk a Vileda Actifibre törlőkendőről

További információk a Vileda Actifibre törlőkendőről

Szeretne egy új, hatékony háztartási törlőkendőt? Készen áll a mikroszálas törlőkendők következő generációjára? A Vileda termékcsalád legújabb tagja az Actifibre törlőkendő. Egyesíti magában a kipróbált és bevált törlőkendők legjobb tulajdonságait és képességeit. Nincs több maszatolás, törlésnyom, csík, mint a legtöbb ablak- vagy üvegtisztító törlőkendőnél. A házi kedvencek által elhullatott szőröket, makacs szennyeződéseket és piszkokat összegyűjti, ahogy ez a nagy teljesítményű mikroszálas kendőktől elvárható. Vásárolja meg az újonnan kifejlesztett, rendkívül erős mikroszálas Vileda Actifibre törlőkendőnket! Domború textúrája jobban felszedi az erős szennyeződéseket, sőt, még a makacs foltokat is eltüntetik. A PVA (polivinil-alkohol) bevonat tovább erősíti az Actifibre külső felületét. Nedves törlés után nem is kell várni a száradásra, mert a Vileda szakértői maximálissá tették a textília száradási képességeit. Legyen szó a konyha, a fürdőszoba vagy más helyiség takarításáról, az Actifibre technológiával készült mikroszálas törlőkendőkkel bármely felület tisztítása kényelmes és hatékony, így a napi házimunka elvégzése sokkal egyszerűbb. Ez a mindennapi tisztításhoz használható, újrafelhasználható termék ragyogó felületeket és csillogó tisztaságot hoz az ön otthonába. Portörlő, tisztító, lemosó és szivacs - egyben! A kiváló higiénia fenntartása érdekében, mossa ki rendszeresen a tisztítókendőt kézzel vagy maximum 60 °C-on a mosógépben. Az Actifibre technológiával készült puha szövet a mikroszálas törlőkendők sztárja, ezért ott a helye minden modern háztartásban. Adja hozzá saját tisztítóeszköz-gyűjteményéhez, és használja ki teljes potenciálját! 

FŐBB ELŐNYEI

1

Nem hagy nyomokat, csíkokat

A Vileda ablaktisztító kendőhöz hasonlóan, ez a mikroszálas Actifibre törlőkendő sem hagy maga után elkenődést vagy csíkokat.
2

Extra nedvszívó képesség

Csakúgy, mint egy szivacskendő ez az Actifibre mikroszálas törlőkendő is képes nagy mennyiségű folyadékot felszívni egyetlen törléssel.
3

Szennyeződések eltávolítása

Csakúgy, mint egy szokványos mikroszálas kendő, a Vileda Actifibre mikroszálas törlőkendő is számos felületről felszedi a szennyeződéseket, szőrszálakat és koszszemcséket.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A törlőkendő 85% poliészterből és 15% poliamid szálból készül.
Az Actifibre technológiával készült mikroszálas kendő négyzet alakú, 29×29 cm méretű.
Igen. Ha önnek háziállata - például macskája vagy kutyája - van, akkor önnek is gondot jelenthet a sok elhullott szőrszál. A Vileda erre a problémára olyan tisztítóeszközöket kínál, amelyek ideálisak a házi kedvencek elhullott szőrszálainak feltakarítására. Az Actifibre mikroszálas törlőkendő tökéletes eszköz erre a célra.
Nem. A rendkívül puha anyag miatt mikroszálas törlőkendőink nem karcolnak, és nem hagynak szöszöket, tehát nem kell aggódni amiatt, hogy megsérülnek a burkolólapok, az ablakok vagy más felületek. Az első használat előtt, illetve két használat között a terméket alaposan ki kell öblíteni, hogy megszabaduljon a begyűjtött piszoktól.
a brand of FREUDENBERG