Vileda Háztartási törlőkendő


A Vileda Háztartási törlőkendő mikroszálas technológiával készült, így könnyen eltávolítja a port és a szennyeződéseket akár szárazon, akár nedvesen használjuk.

A termék jellemzői


1. Mondjon búcsút a foltoknak

Ez a rendkívül jó nedvszívó képességű, háztartási törlőkendő feltakarítja a vizet, a kiömlött folyadékokat, a szőrszálakat, a koszt és a zsíros szennyeződéseket is.

2. Szagok nélkül

A törlőkendő szövetében található ezüst-klorid összetevők segítenek, hogy a kendő ne árasszon kellemetlen szagokat.

További információk a Vileda Háztartási törlőkendőről

További információk a Vileda Háztartási törlőkendőről

Szüksége van egy univerzális törlőkendőre? Egyetlen terméket szeretne használni sok felesleges termék helyett? Keresse Ön is a Vileda Háztartási törlőkendőjét! A soha véget nem érő felülettisztítás különféle törlőkendőkkel és felmosókkal fárasztó és unalmas. A Vileda az összes mikroszálas törlőkendő legfontosabb képességeit egy mikroszálas technológiával készült Háztartási törlőkendőben egyesítette. A 30%-ban mikroszálakból álló törlőkendő szivacsként nyeli el a kiömlött folyadékot, és mágnesként vonzzák az elhullott állati szőrt és a porszemcséket. Még a zsíros foltok sem jelentenek neki akadályt. Rendszeresen mossa ki mosógépben, hogy a kendő megőrizze higiéniáját! Tekintse meg további kínálatunkat is , például a szivacsokat, kesztyűket és felmosókat!

FŐBB ELŐNYEI

1

Üveg- és tükörtisztítás

Ez a kiváló nedvszívó képességű törlőkendő csodákra képes az ablakon, az üvegen és a tükrön. Az eredmény: csíkmentes és csillogó felületek.
2

Kiváló nedvszívó képesség

A mikroszálnak köszönhetően a Háztartási törlőkendő úgy viselkedik, akár egy szivacs, képes nagy mennyiségű víz és egyéb folyadék felszívására.
3

Portörlés és felülettisztítás

Használhatja a Háztartási törlőkendőt portörlésre is, mivel tökéletesen távolítja el a port, de nem sérti a felületeket.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A törlőkendő sárga színű, piros mintával.
Nem, a Háztartási törkendő bármilyen felületet megtisztít.
A minőségi szövetkeveréknek köszönhetően mikroszálas törlőkendőink rendkívül jó nedvszívó képességgel rendekleznek, könnyen felszívják a folyadékokat.
Egy csomag 1 db Hátartási törlőkendőt tartalmaz.
A Háztartási törlőkendő 50% viszkózból, 30% poliészterből és 20% polipropilénből áll.
a brand of FREUDENBERG