Vileda Infinity: a kihúzható és összecsukható ruhaszárító



Szeretne egy olyan ruhaszárítót, mely alkalmazkodik az igényeihez? Amely nagyméretű, amikor ágyneműt és asztalterítőket, de sokkal kisebb helyet foglal, amikor kisebb ruhadarabokat szárít? A Vileda Infinity mindkét igényt teljesíti: egy olyan ruhaszárító, amely elég helyet kínál, amikor arra szükség van.

A termék jellemzői


1. Max. 27 méter szárítási hossz

Ideális ágyneműkhöz és asztalterítőkhöz, mivel a kihúzható keret a padlótól 1 méter magaságban helyezkedik el.

2. Vastag, csőszerű (XXL) huzalok

A párhuzamos acéllábaknak és a speciális illesztéseknek köszönhetően az Infinity ruhaszárító stabil és időtálló. A keretben vastag, csőszerű huzalok vannak, amelyek nem hagynak nyomot a ruhán.

3. Rendkívüli stabilitás

A párhuzamos acéllábak nagyobb stabilitást és szilárdságot biztosítanak, a speciális illesztések pedig megakadályozzák a véletlenszerű becsukódást a szárító mozgatásakor.

További információk a Vileda Infinity kihúzható ruhaszárítóról

További információk a Vileda Infinity kihúzható ruhaszárítóról

A kihúzható központi keretnek köszönhetően a ruhaszárító az Ön igényeihez igazítható. A fehérneműk és a zoknik tökéletesen kiteregethetők az oldalsó szárnyakra. A ruhaszárító állvány középső, vastag huzalai kevesebb száradási nyomot hagynak a ruhadarabokon, lerövidítve így a vasalási időt. Azért sem kell aggódni, hogy véletlenül felborítja a ruhaszárító állványt. A párhuzamos acéllábak extra stabilitást biztosítanak a szárítónak, és a speciális illesztések megakadályozzák a véletlen összecsukódást, például, áthelyezés közben. Vásárolja meg Ön is ezt a praktikus kihúzható ruhaszárító most!

FŐBB ELŐNYEI

1

Görgős lábak az egyszerű mozgatásért

A szárnyas ruhaszállítónak kerekei vannak, amelyek lehetővé teszik a könnyű áthelyezést teljes terhelés esetén is.
2

Zoknitartó

A hordozható ruhaszárító kiegészítő része lehetővé teszi a zoknik és egyéb kisebb ruhaneműk csipesz nélküli kiteregetését.
3

Szárnyrögzítők

A ruhaszárító szárnyait rögzíteni lehet, így az összecsukott szárító nem nyílik ki, és kényelmesen lehet tárolni.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a főkeretet teleszkópos csövek alkotják, amelyeket szükség esetén ki lehet húzni.
A ruhaszárító nyitott méretei: 119-257 cm-es hossz (szárnyakkal együtt), 57 cm-es szélesség, 108 cm-es magasság. Ki lehet helyezni a folyosóra vagy az erkélyre is. Ha nem használjuk, teljesen összecsukható, és könnyen tárolható. Méretek összecsukott állapotban: 57×12×117,5 cm.
A kihúzható szárnyas ruhaszárító acélból készül, amely szilárdságot és stabilitást biztosít. Görgői vannak, így használat közben is könnyen mozgatható.
Igen, még a legnagyobb átmérő mellett is lehet használni a ruhacsipeszeket, amikor szükséges.
a brand of FREUDENBERG