Vileda SUN-RISE PREMIUM 50m Compact


A Vileda SUN-RISE PREMIUM 50 m Compact a tökéletes megoldás, ha a szabadban szeretné szárítani ruháit. Így nem lesz gondja a belógó vagy koszos szárítókötelekre. A ruhaszárító állvány tökéletesen igazodik igényeihez, mindegy, hogy kis- vagy nagymosást tervez.


A termék jellemzői


1. Feszítőrendszer és kötél behúzás

A Vileda szabadalmazott feszítőrendszerével könnyedén meghúzhatja a laza szárítóköteleket. Használat után egyszerűen összecsukhatja a ruhaszárítót. Összecsukáskor a szárítókötelek teljesen eltűnnek a ruhaszárító karjaiban, így védve lesznek az esőtől és az egyéb szennyeződésektől.

2. Egyszerű kezelés

Állítható magassága révén a ruhaszárító ergonomikus – könnyedén a testmagasságához igazíthatja. Továbbá egyszerűen kinyitható és összecsukható, le sem kell hozzá hajolni.

3. 100%-ban rozsdamentes

A termék 100%-ban rozsdamentes alumíniumból készült, így tökéletes a szabadban történő használathoz.

Hasznos információk

1

2

3

További információk a Vileda SUN-RISE PREMIUM 50m Compact ruhaszárítóról

További információk a Vileda SUN-RISE PREMIUM 50m Compact ruhaszárítóról

A Vileda SUN-RISE PREMIUM 50 m Compact ruhaszárító segítségével a ruhaszárítás egyszerűbb, mint valaha. A Vileda egyedülálló kötélrendszerének köszönhetően a szárítókötelet bármikor könnyedén megfeszítheti. A laza szárítókötelek miatt összegyűrődött ruha a múlté. Használat után a szárítókötelek teljesen behúzódnak a ruhaszárító karjaiba, így védve lesznek az esőtől és az egyéb szennyeződésektől.

Az összesen 50 méter hosszúságú szárítókötélnek köszönhetően akár öt mosásnyi ruhát is kiteregethet. A ruhaszárító karjaira továbbá négy vállfát is felakaszthat, így elég helye lesz ruhái szárítására anélkül, hogy csipeszeket kellene használnia.
 

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG