Our Red is World Famous_hu.png
INT_Aboutus_Header.jpg

Mi vagyunk a Vileda

Mi vagyunk a Vileda

Több mint 70 éve segítünk otthonok millióinak a tisztán tartásában az egész világon. Komolyan vesszük szerepünket, mert úgy gondoljuk, hogy egy otthon csak akkor igazi otthon, ha tiszta. Mindig is arra törekedtünk, hogy a lehető legegyszerűbb és leghatékonyabb takarítási megoldásokat tudjuk nyújtani.

A Vileda a Freudenberg cégcsoport büszke tagja.
INT_About_Us71.jpg

Szenvedéllyel dolgozunk

Szenvedéllyel dolgozunk

A tisztítás nem csak egy vödröt és egy felmosót jelent. Az egész a termékek legyártásának módjával kezdődik. Nálunk ötvöződik a személyes kezdeményezés és az egymás iránti tisztelet, valamint hiszünk abban, hogy kreatív csapatunknak kulcsszerepe van a kiváló minőségű, piacvezető termékek kifejlesztésében.
INT_About_Us73.jpg

Hogyan dolgozunk

Hogyan dolgozunk

Ügyfeleinknek olyan termékválasztékot kínálunk, amelynek gyártása szigorú etikai elvek szerint történik, termékeinket hosszú életűre tervezzük, mert így tudunk a legjobban hozzájárulni bolygónk erőforrásainak megóvásához. Nálunk fontos a sokféleség, a biztonság és munkavállalóink jóléte, valamint az egyszer használatos műanyagok felhasználásának csökkentése a csomagolásoknál, és az újrahasznosíthatóság támogatása. Ma innovatív termékek széles skáláját kínáljuk, kezdve a híres Vileda ablaktörlő kendőtől az olyan eszközökig, amelyek segítenek a padlók, a munkalapok, a fürdőszoba tisztításában és a kimosott ruhanemű szárításában. Minden termékünket gondosan, a tartósságot szem előtt tartva tervezzük meg.
INT_About_Us74.jpg

Felelősségvállalás

Felelősségvállalás

2013 óta a Freudenberg elkötelezett az ENSZ „Globális Megállapodás” (Global Compact) vállalati felelősségvállalási kezdeményezése és annak alapelvei mellett az emberi jogok, a munkaügy, a környezetvédelem és a korrupció elleni küzdelem terén. A Freudenberg-csoport tagjaként a Vileda betartja az ENSZ „Globális Megállapodás” (Global Compact) 10 alapelvét.
INT_About_Us70.jpg

Szeretjük a tisztaságot

Szeretjük a tisztaságot

Kivesszük a részünket a ránk háruló feladatokból bolygónk megóvásában. Ez magába foglalja az egyszer használatos műanyagok felhasználásának csökkentését a csomagolásoknál, valamint az újrafelhasználás támogatását. Azért, hogy kivegyük részünket ezekből a feladatokból, elindítottuk a Szeresd a tisztaságot! (LOVE IT CLEAN) kezdeményezést.
a brand of FREUDENBERG