RED BOX  Home is our Place_hu.png

Az, hogy mi teszi egy lakást igazi otthonná, fogas kérdésnek tűnik, de a válasz valójában egyszerű és nagyszerű.
Mindannyiunk számára az otthon valami mást jelent. Azonban egy valami közös: az otthon értéke.

Mi a Viledánál, jól érezhető változást szeretnénk hozni az otthonába minden olyan ember számára, aki ma és a jövőben tisztít, takarít vagy ruhát szárít.

Mert az otthon nem is annyira otthonos, amikor éppen piszkos.
 

MA - MARADJON OTTHON, BIZTONSÁGBAN!

MA - MARADJON OTTHON, BIZTONSÁGBAN!

Mint a takarító eszközök piacvezető márkája, olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyeket csak egy cél vezérelt: az otthonok tisztaságának és higiéniájának megőrzése, kevesebb munkával. Sőt, legyen a házimunka akár szórakozás is!

"Napjainkban 2020-ban", amikor az otthoni tisztaság és a higiénia új jelentést kap a mindennapi élet területén, mi, a Viledánál, kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk az otthonokat tisztábbá, higiénikusabbá és biztonságosabbá varázsolni.
Brand-Sensoric-Pictures.jpg


Legfontosabb prioritásunk az egészség megőrzése, legyen szó akár az otthoni irodáról, termelési üzemekről vagy a különböző áruházakról. Munkavállalóink teljes elkötelezettséget vállalnak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szupermarketekbe és az online áruházakba eljuttassák a higiénikus Vileda felmosó rongyokat és vödröket, a mikroszálas törlőkendőket, a mosható textíliákat, a háztartási védő kesztyűket és minden egyéb tisztítószert, ami segíti az egészség megőrzését. 

Különösen napjainkban, az otthonnak olyan helynek kell lennie, amely kényelmet nyújt, és ahol szeretteink társaságában erőt gyűjthetünk.

Az egy dolog, hogy valami tisztának tűnik, de valóban tisztának és higiénikusnak is kell lennie! A tiszta otthon a biztonság, az egészség és a szabadság érzetét nyújtja Önnek, családjának és barátainak. Látogasson el a Higiéniai tippek és trükkök oldalra, ahol összefoglaltuk a legfontosabb higiéniai szabályokat és reméljük, hogy segítségére lehetünk és biztonságossá tehetjük otthonát.
 

AZ OTTHON, AHOL SZERETÜNK LENNI

Nézze meg videó üzenetünket:

HOLNAP - AZ ÖRÖK KÍVÁNCSISÁG

HOLNAP - AZ ÖRÖK KÍVÁNCSISÁG


Mi a Viledánál kíváncsi természetűek vagyunk. Folyamatosan keressük a takarítással, tisztítással és ruhaszárítással kapcsolatos fejlesztési lehetőségeket. Mindig arra törekszünk, hogy új, jobb vagy kényelmesebb megoldásokat kínáljunk, melyek megkönnyítik az életünket.
Cégünk kínált először a világon olyan innovatív felmosóvödröt, amellyel a padlófelmosó kéz nélkül kicsavarható. Ez 30 évvel ezelőtt igazi innovációnak számított. Azóta törlőkendőink és szivacsaink a legmegbízhatóbb termékek közé tartoznak a piacon kiváló minőségük miatt, mely a használat során mutatkozik csak igazán meg. Padlóápolási termékeinkkel és elektromos gőztisztóinkkal is több termék- és formatervezési díjat is nyertünk.

A jövőt szem előtt tartva nem fáradunk ötletelni és gondolkodni az új tisztítási és vasalás-szárítási megoldásokon. Vállalati kultúránkban továbbra is törekedni fogunk még kevesebb hulladék képzésére, az anyagok jobb felhasználására és a szállítások optimalizálására. Mindezekért létrehoztuk a LOVE IT CLEAN kezdeményezést, melynek keretein belül törekszünk különböző "zöld" innovációk és csomagolások létrehozásában, valamint partnereinket, beszállítóinkat is kötelezzük arra, hogy kövessenek minket ebben az irányban. Ahhoz, hogy a világ tisztább hely legyen, 

Mindezek példák a találékonyságra, tartósságra, fenntarthatóságra és eredményességre egyaránt. Ha valaha is használ saját otthonában Vileda terméket, érezni fogja a különbséget. 

A hideg csempe felfrissítő érzése a csupasz lába alatt egy meleg nyári napon. Piknik a gyerekekkel a nappali padlóján, miközben nem törődik a morzsákkal. Fehér zokniban táncolni a lépcsőn fel és alá. 

Jó érzés otthon éreznie magát az embernek. 
Brand-Sensoric-Pictures (1).jpg
a brand of FREUDENBERG