Vileda Steam Plus XXL gőztisztítóA Vileda Steam Plus XXL a tökéletes higiénikus megoldás a padló tisztítására. Ha nagyobb felületeket szeretne tisztítani, ez a gőztisztító tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

A termék jellemzői


1. Higiénikus tisztítás

A Vileda Steam Plus XXL a baktériumok és vírusok 99,9%-át* könnyedén eltávolítja. A 40 cm széles gőztisztító ideális nagyobb felületű kemény padlók tisztítására, ha tökéletes eredményre vágyik.

2. Szőnyegek tisztítása

Ez a gőztisztító különféle felületeket tisztít meg otthonában, hogy baktériummentes környezetet biztosítson Önnek és családjának. Használja a szőnyegkiegészítőjét a szőnyegei felfrissítésére.

3. Könnyen tárolható

Csak azért, mert az új XXL gőztisztító nagyobb méretű, nem jelenti azt, hogy nehéz lenne elrakni. Egyszerűen távolítsa el a fogantyút és tárolja egy kis szekrényben.

További információk a Vileda Steam Plus XXL gőztisztítóról

További információk a Vileda Steam Plus XXL gőztisztítóról


A Vileda Steam Plus XXL- el egyszerűen és higiénikusan tisztíthatja meg még a nagyobb felületeket is otthonában. 40 cm-es szélességének köszönhetően fantasztikus területlefedettséget biztosít. Ugyanakkor a levehető fogantyújának köszönhetően könnyen tárolható kis helyeken, akár egy szekrényben is.

Gyorsan és higiénikusan szeretné megtisztítani padlóját? A Vileda Steam Plus XXL másodpercek alatt felmelegszik, és eltávolítja a szennyeződéseket, a kiömlött folyadékot, sőt, még elpusztítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át is. Ez az ideális megoldás a higiénikus takarításhoz – a tökéletes, gyors és könnyű eszköz a padlók alapos tisztításához minimális erőfeszítéssel.
 
Új design. Új fogantyú. Gyorsabb felmelegedés.
Az új Vileda Steam Plus XXL gőzfelmosó a gőz erejével, vegyszerek használata nélkül pusztítja el a baktériumok és a vírusok* 99,9%-át. 

Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik. Átmenne a másik szobába takarítani? Csak húzza ki a csatlakozót, majd csatlakoztassa újra. Az új hőmérsékletérzékelő rendszerének köszönhetően a Vileda Steam Plus XXL azonnal bevethető lesz.

Könnyű felépítésű, és könnyen forgatható fejjel rendelkezik. Mindig kéznél van és nagyon könnyen használható, miközben 40 cm-es széles fejével hatékonyan fedi le a felületeket. 
Kisebb megoldásra van szüksége? Ez esetben keresse Vileda Steam Plus gőztisztítónkat.

A Steam Plus XXL gőztisztító három, előre beállított, különböző típusú padlókhoz ideális konfigurációt kínál. Válasszon a kényes padlókhoz, így a fához való minimális gőzszint, a csempékhez való maximális gőzszint és a szőnyeg felfrissítését szolgáló szőnyeg funkció közül.

*E. coli baktériumon és módosított Ankara vakcínia víruson (MVA) tesztelve permetezés után 1 perccel (lásd a használati utasítást).

FŐBB ELŐNYEI

1

Gyors felmelegedés

Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, és nem kell a másik szobában újramelegíteni.
2

Vízszint

Vízszint jelző ablakkal rendelkezik, melynek segítségével könnyen ellenőrizheti a benne lévő víz mennyiséget, illetve hogy a készüléket újra fel kell-e tölteni.
3

Könnyen tárolható

Még soha nem volt ilyen egyszerű egy gőztisztító tárolása! Elég levenni a fogantyúját, és bármilyen kis szekrényben tárolhatja.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, minden olyan zárt padlón használható, mint mondjuk a parkettán vagy csempén. Javasoljuk, hogy először a padló egy kis, kevésbé feltűnő részén próbálja ki, mivel a gőz eltávolíthatja a felületkezelést. Mindig tartsa be a padlóburkolat gyártójának utasításait.
Igen, lehet hozzá csapvizet használni. Ha a csapvize „kemény”, javasoljuk, hogy a kézikönyvben leírtak szerint vízkőmentesítse a terméket.
Azt javasoljuk, hogy csak vizet használjon.
a brand of FREUDENBERG