SuperMocio 3Action gyorsfelmosóA Vileda SuperMocio 3Action gyorsfelmosón 3 különböző felület van, amelyek kiváló nedvszívók és hatékonyan tisztítanak. A piros szálak eltávolítják a makacs szennyeződéseket, de nem karcolnak; a sötétkék mikroszálas felület eltünteti a zsíros szennyeződést; a 3D FLOCK szálak a piros pöttyökkel pedik felszedik a szőrszálakat és a koszt.

A gyorsfelmosó vödörrel együtt ajándékdobozban is kapható.


A termék jellemzői


1. Háromszoros hatás

Az egyedülálló felmosó fejjel könnyen ki lehet takarítani a rejtett zugokat is. A Vileda SuperMocio 3Action gyorsfelmosó könnyedén eléri a poros zugokat és sarkokat is.

2. 3D "Flock" szálak

A különleges 3D "Flock" szálak belekapaszkodnak a padlón található haj- és szőrszálakba, így könnyen felszedik azokat. Viszont a felmosó fej kiöblítésekor elengedik ezeket a szennyeződéseket, így nem kerülnek vissza a padlóra a felmosás folytatásakor.

3. Citrom formájú fej

A citrom formájú fejnek köszönhetően a felmosóval a sarkokat is könnyedén meg tudja tisztítani.

További információk a Vileda SuperMocio 3Action XL felmosóról

További információk a Vileda SuperMocio 3Action XL felmosóról

A SuperMocio 3Action XL gyorsfelmosó egy tökéletes választás. Más termékekhez képest új szintre emeli a mindennapi házimunkát.

A műanyagból és alumíniumból készült tartós nyél hatékonyan tudja irányítani a felmosót, míg a felmosó fejben lévő mikroszálak higiénikusan tisztítanak, kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek és bármennyi koszt feltakarítanak. A Vileda SuperMocio 3Action XL mikroszálas gyosfelmosó az összes alapvető padlóápolási funkciót egyesíti. Legyen szó porról, szőrszálakról, folyadékról, morzsákról vagy sárról: A gyorsfelmosó egyetlen mozdulattal felszed mindenféle szennyeződést. Most ennek a felmosófejnek a felületét megnöveltük +25%-kal, így most Ön ennyivel nagyobb felületet tud vele megtisztítani.

Ez a termék az új és továbbfejlesztett Vileda Supermop vödörrel és csavarókosárral az igazi! Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

Vásárolja meg ezt a gyorsfelmosót, és élvezze Ön is a forradalmi újításait!

FŐBB ELŐNYEI

1

Mikroszálas felület

A mosogépben is mosható gyorsfelmosó fej feltakarítja a legmakacsabb szennyeződéseket is.
2

Most 25%-kal nagyobb

A gyorsfelmosó megnövelt mikroszálas felülete még hatékonyabbá teszi a takarítást.
3

Mosógépben mosható max. 60 °C-on.

A felmosó fej könnyen és biztonságosan tisztítható a mosógépben.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A SuperMocio gyorfelmosó mikroszálas felülete ideális a kő- és csempe, valamint a vinilpadló tisztításához. Fa vagy laminált padlók felmosása előtt a felmosó fejet jól ki kell csavarni.
Igen, a mikroszálas felmosó mosható része akár 60 °C-on mosógépben tisztítható.
Igen, a gyorsfelmosó 3D "Flock" szálai felszedik a kisállatok által elhullatott szőrszálakat és megtisztítják a padlót a kosztól és egyéb szennyeződésektől.
Lépjen rá a felmosófejre, és kézzel húzza felfelé a nyelet! Ügyeljen arra, nehogy megsértse saját magát, vagy a közelében lévő személyeket, tárgyakat!
Ha valamely kérdésére nem talált itt választ, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Ügyfélszolgálatunk munkatársai készségesen segítenek önnek.
a brand of FREUDENBERG