Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosóA Vileda Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosó rendkívül hatékony. A fehér szálak biztosítják a kiváló nedvszívó képességet és a zsírosabb szennyeződések eltakarítását. A piros mikroszálaknak köszönhetően hatékonyan szedi fel még a legmakacsabb szennyeződéseket is. Együtt hatékonyan gyűjtik össze a morzsákat, a szőrszálakat és a legfinomabb szennyeződést is.

A termék jellemzői


1. Különleges piros szálak

A fehér szálakba szőtt piros mikroszálak hatékonyan gyűjtik össze a morzsákat, a haj-, és szőrszálakat, valamint a legfinomabb szennyeződéseket is.

2. Fix nyél

A biztonságos és hatékony takarítás érdekében a nyél fix és stabil. Ez nagyon fontos, hiszen Önnek szilárd markolatra van szüksége ahhoz, hogy alaposan fel tudja mosni a padlót.

3. Mosógépben mosható

A mikroszálas felmosó fej egyszerűen kimosható. Csak tegye a levehető fejet a mosógépbe, mossa ki 40 °C-on, és szabaduljon meg a szennyeződésektől. Így könnyedén meghosszabbíthatja a Microfibre & Power felmosó élettartamát, és megőrizheti higiéniáját.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosóról

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosóról

Érezte már úgy, hogy elárasztják a házi kedvencek szőrszálai a lakásban? Vannak az otthonának olyan részei, ahol mindig megbújnak a szőr- és hajszálak? Nem mindig sikerül teljesen felsöpörni és eltávolítani ezeket. Hogyan takaríthatja ki mégis mindezt?

Az újonnan kifejlesztett Supermocio Microfibre & Power felmosó feltakarítja a háziállatok, a gyermekek vagy az ön által hátrahagyott szennyeződéseket, haj- és szőrszálakat. A fehér mikroszálak a különleges piros szálak kombinációjával együtt kitűnő eredményt nyújtanak. Ugyanis a mikroszálas felmosó piros rostjai segítik a haj- és szőrszálak, valamint a kosz felszedését, míg a fehér szálak a ragacsos folyadékokat és a makacs szennyeződéseket takarítják fel. Még a zsíros foltok is könnyen eltávolíthatóak a vinilpadlóról és más burkolatokról. A mikroszálas felmosó citrom formájú csatlakozójával könnyen hozzáférhetővé válnak a sarkok is. Ez a kialakítás segít minden rejtett zug és sarok kitakarításában, és megkíméli Önt attól, hogy le kelljen guggolnia, vagy térdelnie, és kézzel kelljen felmosnia a hozzáférhetetlen helyeket.

A felmosó fej tisztításához válasszon ki a mosógépen egy maximum 40 °C-os programot, és tegye be a fejet a következő adag mosnivalóval. A Supermocio Microfibre & Power felmosó kiváló padlóápolási teljesítményét tovább lehet növelni, ha a Supermop vödörrel és csavarókosárral együtt használják.

Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

Tisztítson meg Ön is gyorsan bármely felületet az otthonában a Supermocio Microfibre & Power felmosó segítségével.

FŐBB ELŐNYÖK

1

Citrom formájú csatlakozó

Az felmosó fehér és piros mikroszálai citrom alakban vannak csatlakoztatva a nyélhez, így kifejezetten alkalmas a nehezen megközelíthető helyek elérésére is.
2

Különleges mikroszálak

A Supermocio Microfibre & Power felmosó kétféle szálat kombinál. A speciális piros szálakat úgy tervezték, hogy felszedjék a haj- és szőrszálakat, miközben a fehér szálak a zsírosabb szennyeződéseket takarítják fel.
3

Zsíros szennyeződések eltávolítása

Az olajos és zsíros szennyeződések feltakarítása nehéz feladat lehet. A mikroszálas Supermocio Microfibre & Power felmosó azonban képes ezek eltávolítására is.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a Supermocio Microfibre & Power felmosó tökéletesen használható a Supermop vödörrel és csavarókosárral. A két termék kiegészíti egymást.
Lépjen rá a felmosófejre, és kézzel húzza felfelé a nyelet! Ügyeljen arra, nehogy megsértse saját magát, vagy a közelében lévő személyeket, tárgyakat!
Sajnos a felmosók fejrészei nem mindig csereszabatosak. Ha konkrét segítségre van szüksége, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.
A felmosó fej használatát olyan kemény padlókon javasoljuk, mint például vinil, linóleum és (pl. fürdőszobai, konyhai) burkolólapok. A fa- és a laminált padlók tisztításakor, figyeljen a takarításhoz hasznát víz mennyiségére. Takarítás előtt alaposan csavarja ki a mikroszálas felmosó fejet, és ne öntsön vizet a fapadlóra!
Ha a mikroszálas felmosó fejet már többször használta, és nem sikerült a mosógépben rendesen kimosni, akkor valószínűleg kézzel kell kimosnia, hogy eltűnjenek a makacs foltok. Javasoljuk, hogy minden takarítás után mossa ki mosógépben a terméket.
a brand of FREUDENBERG