Supermocio Soft gyorsfelmosóA Vileda Supermocio Soft gyorsfelmosó finoman bánik a padlóval, de hatékonyan távolítja el a koszt és más szennyeződéseket. A sárga színű mikroszálas csíkok kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, és ragyogó tisztaságot varázsolnak otthonába.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI


1. Kiváló nedvszívó képesség

A sárga mikroszálak könnyedén felszívják a folyadékokat, beleértve a zsíros folyadékokat is. Így Ön gyors és alapos munkát végezhet otthonában a felmosóval.

2. Fix nyél

A biztonságos és hatékony takarítás érdekében a nyél fix és stabil. Ez nagyon fontos, hiszen Önnek szilárd markolatra van szüksége ahhoz, hogy alaposan fel tudja mosni a padlót.

3. Mosógépben mosható

A Soft mikroszálas felmosó fej egyszerűen kimosható. Csak tegye a levehető fejet a mosógépbe, mossa ki 40 °C-on, és szabaduljon meg a szennyeződésektől. Így könnyedén meghosszabbíthatja a Supermocio Soft felmosó élettartamát, és megőrizheti higiéniáját.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Supermocio Soft gyorsfelmosóról

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Supermocio Soft gyorsfelmosóról

A Vileda Supermocio Soft gyorsfelmosó finoman bánik a padlóval és a járólapokkal, de hatékonyan tisztítja azokat. A citrom formájú csatlakozó megkönnyíti a felmosó fej számára az egyébként nehezen hozzáférhető helyek elérését. A rendkívül puha szálaknak köszönhetően a felületek végül kifogástalanul tiszták lesznek.

További előnye, hogy könnyedén eltávolítja a nedves- és zsíros foltokat is. A felmosófej 50% viszkózból, 30% PES mikroszálból és 20% polipropilénből készül. A sokoldalú mikroszálnak köszönhetően csíkmentes és tiszta lesz a padló.

A felmosó erős nyele kényelmes fogást biztosít. A gyorsfelmosó feje kifejezetten alkalmas a sarkok tisztítására. A felmosó fej könnyen csúszik a padlón, és mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket és a hajszálakat.

A legjobb tisztítási eredmény elérése érdekében használja ezt a felmosót a Supermop vödörrel és csavarókosárral. A felmosó fej használat után a mosógépben hatékonyan kitisztítható. Csak tegye hozzá a következő mosnivaló adaghoz.

Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

Próbálja ki a Vileda Soft gyorsfelmosót, és takarítsa fel könnyedén érzékeny padlóját!

FŐBB ELŐNYEI

1

Citrom formájú csatlakozó

Az felmosó fej mikroszálai citrom alakban vannak elrendezve, amely kifejezetten alkalmas a nehezen megközelíthető helyek elérésére.
2

Rendkívüli szőtt szálak

A Supermocio Soft gyorsfelmosó mikroszálat tartalmaz, melynek számos remek tulajdonsága van. Ezáltal kiváló nedvszívó képességgel is rendelkezik.

3

Csíkok nélküli tisztít

A felmosó fej a mikroszálaknak köszönhetően nem hagy csíkokat a padlón, viszont hatékonyan feltakarítja még a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket is.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a Supermocio Soft gyorsfelmosó tökéletesen használható a Supermop vödörrel és csavarókosárral. A két termék kiegészíti egymást.
Lépjen rá a felmosófejre, és kézzel húzza felfelé a nyelet! Ügyeljen arra, nehogy megsértse saját magát, vagy a közelében lévő személyeket, tárgyakat!
Igen, a nyélre rögzítheti a Supermocio 3Action, a Supermocio Universal, a Supermocio Microfibre & Power és a Supermocio Microfibre Clean felmosók fejrészét is.
A Supermocio Soft felmosó a legtöbb padlón használható. A rendkívül puha csíkok, gyengéden bánnak a padlóval, nem károsítanak semmilyen tárgyat vagy felületet.
a brand of FREUDENBERG