Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltő


A mikroszálas Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltő három fő tisztítási funkciót kínál az igazán alapos takarításhoz, és kizárólag víz használatával távolítja el a baktériumok 99%-át*.

A piros súrolópárnával karcmentesen szabadulhat meg a makacs szennyeződésektől, a kék mikroszálas zónával eltávolíthatja a zsíros koszmaradványokat, a nagy teljesítményű piros, 3D-s tisztítópöttyökkel pedig könnyedén felszedheti a lehullott hajszálakat és az apróbb szennyeződéseket.

*Egy független laboratóriumban végzett vizsgálat alapján sikeresen eltávolítja az E. coli és az S. aureus baktériumot a keményfa padlófelületekről és a kerámiacsempéről.
 


HASZNOS INFORMÁCIÓK

1

Mikroszálas zóna + tisztítópöttyök

A felmosófej mikroszálas területével eltüntethetők a zsíros koszfoltok, a nagy teljesítményű piros tisztítópöttyök pedig felszedik a hajszálakat és az apróbb szennyeződéseket.

2

XL-es méret

A felmosófej nagyobb felületének köszönhetően még hatékonyabban takaríthat, így 25%-kal nagyobb padlófelületet tisztíthat meg

3

60°-ig biztonságosan mosható

A felmosófejet használat után egyszerűen kimoshatja a mosógépében anélkül, hogy az eszköz bármit is veszítene a hatékonyságából.

További információk a Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltőről

További információk a Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltőről

A Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltő tökéletes választás, ha otthon több, rendkívül igénybe vett felületű szobát is fel kell mosnia. A kiváló nedvszívóképességű anyag és a három tisztítási funkció segítségével nagy mennyiségű koszt takaríthat fel, és néhány pillanat alatt ragyogóak lesznek a padlófelületei. A Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltő egyetlen csomagban egyesíti az összes alapvető padlóápolási funkciót. A felmosó három fő tisztítási funkciójával könnyedén megszabadulhat az összes kosztól, legyen szó porról, hajszálakról, folyadékról, morzsákról vagy akár sárról.Az optimális tisztítási teljesítményhez érdemes az új, továbbfejlesztett Vileda Supermop vödörrel és csavarókosárral kombinálni a terméket.
A szélesebb külső textilszalagok 25%-kal nagyobb felületen érintkeznek a padlóval, és kizárólag víz használatával távolítják el a baktériumok 99%-át*.


*Egy független laboratóriumban végzett vizsgálat alapján sikeresen eltávolítja az E. coli és az S. aureus baktériumot a keményfa padlófelületekről és a kerámiacsempéről.

a brand of FREUDENBERG