Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltő - egyszerű mélytisztítás otthonábanA Vileda SuperMocio 3 Action utántöltő három különböző színű, kiváló nedvszívóképességű mikroszálakat tartalmaz, és a baktériumok akár 99%-át is eltávolítja csak vízzel*.

*Egy független laboratóriumban végzett vizsgálat alapján sikeresen eltávolítja az E. coli és az S. aureus baktériumot a keményfa padlófelületekről és a kerámiacsempéről.


A termék tulajdonságai


1. 3 tisztítási funkció

A mikroszálas Vileda 3Action gyorsfelmosó utántöltő három fő tisztítási funkciójával könnyedén megszabadulhat az összes kosztól, legyen szó porról, hajszálakról, folyadékról, morzsákról vagy akár sárról.

2. Szélesebb textilszalagok

A szélesebb textilszalagok lehetővé teszik a kemény padlófelületek gyors és alapos tisztítását.

3. Citrom alakú fej

A citrom alakú fejnek köszönhetően még a nehezen elérhető sarkok és szegélyek is könnyedén megtisztíthatók.

A Vileda SuperMocio 3Action gyorsfelmosó utántöltővel egy termékben három felmosó erejét használhatja. A piros súrolópárnával karcmentesen szabadulhat meg a makacs szennyeződésektől, a kék mikroszálas zónával eltávolíthatja a zsíros maradványokat, a nagy teljesítményű piros, 3D-s tisztítópöttyökkel pedig könnyedén felszedheti a lehullott hajszálakat és az apróbb szennyeződéseket. A fejlett mikroszálas technológiának köszönhetően pedig az utántöltő a baktériumok akár 99%-át is eltávolítja csak vízzel - vegyszerek nélkül.

Rendelje meg Vileda SuperMocio 3Action utántöltőjét most!

*Eltávolítja az E. coli és S. aureus baktériumokat a keményfa padlóról és kerámiacsempéről egy harmadik fél laboratóriumában tesztelve.

FŐBB ELŐNYEI

1

piros tisztítópöttyök hatékonyan felszedik a hajszálakat és az apróbb szennyeződéseket.

2

A Vileda SuperMocio 3Action utántöltő mikroszálai könnyedén eltávolítják a zsíros szennyeződéseket és makacs foltokat a padlóról.

3

A felmosófej használat után mosógépben mosható anélkül, hogy bármilyen tulajdonságát elveszítené vagy hatékonyságát csökkentené.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Az utántöltő ideális csempe és vinyl padló tisztítására. Az olyan felületek, mint például a fa, használat előtt győződjön meg arról, hogy a felesleges vizet kicsavarta a felmosófejből.
Igen, a VIleda 3Action gyorsfelmosó utántöltő minden használat után legfeljebb 60 °C-on mosható a mosógépben.
a brand of FREUDENBERG