Vileda Supermocio 3Action mikroszálas felmosó szettA Supermocio 3Action felmosó fej három eltérő színű és típusú szálat tartalmaz a még ragyogóbb tisztaságért: a fejen fent található piros részek az odaszáradt szennyeződések eltávolításában segítenek, a kék részek a mikroszálnak köszönhetően kiváló nedvszívóképességgel bírnak és a zsíros foltokat is felszedik, míg a 3D-s piros pontok a hajszálakat és az apró szennyeződéseket ragadják magukhoz.

A termék jellemzői


1. Hármas erő a könnyebb tisztításért

A Supermocio 3Action XL az egyetlen felmosó, mely 3 különböző anyagból készült, és segít az odaszáradt foltok, a zsíros szennyeződések és a hajszálat eltávolításában is.

2. Minden padlóra ideális

Tökéletes megoldás a konyhák és fürdőszobák tisztítására, ahol a hajszálak, a morzsák és a zsíros szennyeződések leginkább előfordulhatnak.

3. Citrom formájú csatlakozó

A különleges citrom formájú csatlakozójának köszönhetően a felmosó fej a legnehezebben elérhető sarkokat is megtisztítja. Az XL szélességű felület miatt pedig egyszerre nagyobb területet tud tisztítani.

További információ a Supermocio 3Action felmosó fejről

További információ a Supermocio 3Action felmosó fejről

A Supermocio 3Action XL a tökéletes választás otthona padlójának felmosásához, főleg ha a konyhájáról vagy fürdőszobájáról van szó. A legújabb koncepció szerint készült, amely ötvözi a különböző területekre kialakított anyagokat, így véget vethet az eszközök állandó cseréje okozta kellemetlenségnek. A Vileda Supermocio 3Action segít, hogy Önnek egyszerűbbek legyenek a mindennapjai, és gyorsabban végezzen az othoni padlóápolással. Legyen az por, hajszál, folyadék, morzsák vagy sár, a mikroszálas felmosó három speciális tisztító felületének segítségével egyetlen felmosással mindenféle szennyeződést el tud távolítani. A még hatékonyabb felmosás érdekében használja a terméket a Vileda Supermop vödörrel és csavarókosárral. Ez a modell a korábbi Supermocio 3Action felmosó fej XL méretű továbbfejlesztése, így most már 25%-al nagyobb felületen tud érintkezni padlójával, és ezáltal gyorsabban tud végezni a takarítással.

FŐBB ELŐNYEI

1

Hatékonyság

A kék mikroszálak segítenek a zsíros és piszokfoltok eltávolításában. A piros rész az odaszáradt szennyeződéseknél segít, míg a 3D-s szerkezet a hajszálakat és az apró szennyeződéseket magához vonzza, majd a vízben elengedi azokat.
2

XL méret

A Supermocio 3Action most 25%-al szélesebb felülettel rendelkezik a korábbiakhoz képest, ami egy nagyobb tisztítási felületet eredményezett. Ezáltal könnyebb és gyorsabb a takarítás.
3

Mosógépben mosható

A Supermocio 3Action felmosó fej anélkül mosható könnyen mosógépben, hogy elvesztené a hatékonyságát. Legfeljebb 60 fokon mossa.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Supermocio 3Action csempék, járólapok vagy vinilpadló tisztítására is ideális. Fa vagy parketta tisztítása esetén győződjön meg arról, hogy elég száraz a felmosó.
Igen, kimoshatja mosógépben a felmosó fejet, legfeljebb 60 fokon.
Igen, az XL felmosó fej 3D piros pontjai összegyűjtik a szőrszálakat is a padlóról, akárcsak egyéb szennyeződéseket és port is. Mindezek a vízben könnyedén elválnak a felmosótól.
Lépjen a felmosó fejre úgy, hogy lábaival tartja az ovális piros csatlakozót. Ezt követően húzza felfelé a nyelet, de vigyázzon, nehogy megüsse arcát, vagy más tárgy az útjában legyen.
Ha a kérdésére itt nem talált választ, mindig el tud minket érni az online formanyomtatványunkon keresztül, ahol kifejtheti számunkra, mit szeretne tudni. Ügyfélszolgálatunk nagy örömmel nyújt Önnek segítséget.
a brand of FREUDENBERG