Supermocio Microfibre & Power felmosó fej - gyorsfelmosó utántöltőA Vileda SuperMocio Microfibre & Power gyorsfelmosó utántöltő makulátlan tisztítaságot biztosít bármilyen kemény padlófelületen, a különböző mikroszálak keverékének köszönhetően. Míg a piros szálak hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket és foltokat, addig a fehér szálak kiváló nedvszívó- és zsíroldó képességgel rendelkeznek, amik az odaszáradt szennyeződéseket is könnyedén eltávolítják.


A termék tulajdonságai


1. Mikroszálak a tökéletes tisztaságért

Az utántöltőhöz rögzített piros mikroszálakat kifejezetten úgy tervezték, hogy jobb tisztítási teljesítményt nyújtsanak, mivel segítenek felszedni azokat a hajszálakat és morzsákat összegyűjtésében, amelyek a korábbi felmosás során esetleg kimaradtak.

2. Eltávolítja a baktériumokat

A Vileda fejlett mikroszálas technológiájának köszönhetően a baktériumok akár 99%-át is eltávolítják csak vízzel* - nincs szükség további tisztítószerek használatára.

3. Mosógépben mosható

A Vileda SuperMocio Microfibre & Power gyorsfelmosó utántöltő többször is újra használható. Egyszerűen csak használat után dobja az utántöltőt a mosógépbe és legfeljebb 40 °C-on mossa ki. Ügyeljen arra, hogy ne használjon lágyabb anyagot, mert az megváltoztatja a szálak állagát.

További információ a Supermocio Microfibre & Power felmosó utántöltőről - baktériumok eltávolítása és kiváló tisztaság

További információ a Supermocio Microfibre & Power felmosó utántöltőről - baktériumok eltávolítása és kiváló tisztaság

Bármennyire is szeretjük sjaát kutyáinkat és macskáinkat, az a szőrmennyiség, amelyet ők hagynak a polírozott padlónkon, néha egyszerűen kezelhetetlennek tűnik. A Vileda SuperMocio Microfibre&Power gyorsfelmosó utántöltőt úgy tervezték, hogy a lehető legjobban megfeleljen a napi takarítás során felmerülő igényeinek. Az utántöltő fehér és piros mikroszálainak kombinációja optimális tisztítási eredményt tesz lehetővé, eltávolítja a makacs zsíros foltokat és szennyeződéseket, felszedi a szőr- és szennyeződésrészecskéket, valamint a baktériumok 99%-át is eltávolítja csak vízzel* .

Rendelje meg most a Vileda SuperMocio Microfibre & Power gyorsfelmosó utántöltőjét!

* Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

FŐBB ELŐNYEI

1

Az egyedülállóan kialakított citrom alakú fejjel - ahelyett, hogy teljesen lekerekített lenne - a Vileda SuperMocio Microfibre & Power gyorsfelmosó utántöltővel még a nehezen elérhető sarkokat is könnyedén elérheti.
2

Az utántöltő kétféle mikroszál keverékét ötvözi. Ezek együttesen hatékonyan segítenek a hajszálak és a morzsák összegyűjtésében és az odaszáradt zsíros szennyeződéseket eltávolításában.
3

A gyorsfelmosó utántöltővel könnyedén eltávolíthatja még az olajos és zsíros foltokat is. Emellett a fejlett mikroszálas technológiának köszönhetően a baktériumok akár 99%-át is eltávolítja csak vízzel*.

A TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Az utántöltőt keménypadlókon, többek között vinyl, linóleum és csempe padlókon ajánljuk használni. A fapadlók és laminált padló tisztításához a mikroszálas gyorsfelmosót tisztítás előtt óvatosan csavarja ki, mivel a túl sok víz károsíthatja a fát.
Igen, a Vileda SuperMocio Microfibre & Power gyorsfelmosó utántöltő a használat után legfeljebb 40 °C-on mosható mosógépben. Így minden egyes alkalommal friss felmosóval takaríthat.
a brand of FREUDENBERG