Vileda Supermocio Soft felmosó fejA Vileda Soft gyorsfelmosó kiváló nedvszívóképességgel rendelkezik. Mikroszálat tartalmaz a hatékonyabb tisztítás érdekében.

További információ a Supermocio Soft felmosó fejről

További információ a Supermocio Soft felmosó fejről

A Vileda Soft gyorsfelmosó különböző típusú szálakat ötvöz, így varázsolja padlóját tisztává és csillogóvá. Az ovális csatlakozónak köszönhetően a sarkok már nem okoznak gondot. A felmosó fej mosógépben mosható. A használt technológiának köszönhetően szinte minden felületet egy szempillantás alatt tud megtisztítani. A Vileda Soft gyorsfelmosó végigcsúszik a padlóján, mágnesként vonzván a port és az egyéb szennyeződéseket magába. A jobb eredmény elérése érdekében használja a Soft gyorsfelmosót a Vileda Supermop vödörrel és csavarókosárral.

HOGYAN HASZNÁLJUK

1

Takarítási tanács

A hatékony tisztaság elérése érdekében "S" mozdulatokkal tisztítsa meg a területet.
2

Citrom formájú csatlakozó

A felmosó fej citrom formájú csatlakozójának köszönhetően a nehezen elérhető helyekre is befér.
3

A szálak iránya

A felmosó fej szálait felmosás közben mindig heyezze egy irányba.

A TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a Vileda Soft felmosó fejet a Vileda Classic gyorsfelmosó nyéllel tudja használni. Valamint javasoljuk, hogy a még egyszerűbb és hatékonyabb takarítás érdekében használja a felmosót a Vileda Supermop vödörrel és csavarókosárral.
Ha a felmosó fejet a Vileda Classic gyorsfelmosó nyéllel szeretné összeszerelni, elég, ha egymásba pattintja a két terméket.
Lépjen a felmosó fejre úgy, hogy lábaival tartja az ovális piros csatlakozót. Ezt követően húzza felfelé a nyelet, de vigyázzon, nehogy megüsse arcát, vagy más tárgy az útjában legyen.
Ha a kérdésére itt nem talált választ, mindig el tud minket érni az online formanyomtatványunkon keresztül, ahol kifejtheti számunkra, mit szeretne tudni. Ügyfélszolgálatunk nagy örömmel nyújt Önnek segítséget.
a brand of FREUDENBERG