Vileda Supermop vödör csavarókosárralA Vileda Supermop vödör 10 liter kapacitású. A különleges csavarókosarának köszönhetően most még könnyebben csavarhatja ki vele a gyorsfelmosóját.

További információ a Supermop vödörről és a csavarókosárról

További információ a Supermop vödörről és a csavarókosárról

A padlótisztítás nagyon monoton munka lehet: a felmosó fej benedvesítése, kicsavarása, a padló felmosása és kezdődik minden elölről. Egy hatékony és jó gyorsfelmosó és hozzá egy vödör csavarókosárral alapvető eszközök az idő megtakarítására és a padló könnyű megtisztítására. A Vileda Supermop vödör csavarókosárral az egyik legtöbbet eladott termékünk, ami az évek során több újításon is keresztül ment már. Sikere a folytonos fejlesztésének tudható be, ami ötvözi a Vileda tapasztalatát azzal a vággyal, hogy állandóan új megoldásokat dolgozzunk ki, ami megkönnyíti és egyszerübbé teszi a takarítást. Az ellenállóképessége olyan kis részletekben rejlik, mint a fémből készült füle. A Vileda Supermop vödör legújabb változata a 2 az 1-ben csavarókosarával tűnik ki, amely egyszerre képes a felmosó fejet összenyomni és kicsavarni, hogy ez Önnek kisebb erőfeszítéssel járjon.

HOGYAN HASZNÁLJUK

1

Használat után ürítse ki a vödröt.

Az alján egy mélyedés található, aminek segítségével könnyebben fel tudja fordítani a vödröt az ürítéshez.
2

A nyél helye

A csavarókosár mellett egy mélyedés található, aminek nekidöntheti a nyelet, ha egy szünetet szeretne tartani.
3

Ideális mennyiség

A vödör belsejében egy jelzés található, amely a víz maximális határát jelöli.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, bármely Vileda gyorsfelmosót ki lehet csavarni ebben a vödörben, kivéve azokat, amelyek más tisztító rendszerhez tartoznak, mint például a Turbo vödröt, ami centrifugálással csavarható.
A következő lehet az ok:-Lehet, hogy a felmosórongy nem a legjobb arra a padlótípusra.-Lehet, hogy a szálak nem illeszkednek tökéletesen a felmosó fej belsejében.-Nem fejt ki megfelelő erőt, hogy az oldalak a felmosó fej egészét lezárják.Ha jól ki akarja csavarni a felmosó fejet, többször meg kell ismételnie a folyamatot. Minél többet csavar, annál kevesebb víz marad a felmosófejben.
a brand of FREUDENBERG