Vileda Universal gyorsfelmosó


Az Universal gyorsfelmosó gazdaságos megoldás kínál padlója felmosásához. 

Az Universal gyorsfelmosó mikroperforált alapanyaga kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Mossa fel Ön is padlóját az Universal gyorsfelmosóval, hogy ragyogó felület vegye körül otthonában. Ezzel a felmosó fejjel nem csak szép eredményt érhet el, de egy gazdaságos megoldást is választ.


A termék jellemzői


1. Tisztító kapacitás

A pamut és poliészter szálak kombinációja, valamint a mikroperforált alapanyag biztosítja a kiváló tisztító- és a nedvszívó képességet.

2. Sarkok tisztítása

A citrom formájú csatlakozó fej segít a sarkok könnyű elérésében és megtisztításában.

3. Bármilyen padlótípusra

Puhasága és ellenálló képessége lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú padlón használhassuk, legyen az járólap, parketta, vagy laminált padló, vagy akár, márvány.

További információk a Vileda Universal gyorsfelmosóról

További információk a Vileda Universal gyorsfelmosóról

Kiváló nedvszívóképessége segít, hogy a padló gyorsabban száradjon, ovális, citrom formájú csatlakozója pedig, hogy a legnehezebb sarkok is tiszták legyenek. 

A gyorsfelmosó fej cseréjéhez csak lépjen a régi felmosó fej szálaira, és egy hirtelen mozdulattal rántsa felfelé a nyelet. Vigyázzon, hogy mindeközben se magát, se környezetét ne sértse meg! Az új utántöltő fejet csak bele kell pattintani a nyél nyatlakozójába. Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

A Vileda Wring & Go vödörrel kombinálva egy Vileda minőségű tisztaságot érhet el, igencsak alacsony áron!
 

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG