Vileda Universal gyorsfelmosó utántöltőAz Universal gyorsfelmosó utántöltő gazdaságos megoldás kínál padlója felmosásához. Az Universal gyorsfelmosó fej mikroperforált alapanyaga kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Mossa fel Ön is padlóját az Universal gyorsfelmosó utántöltőjével, hogy ragyogó felület vegye körül otthonában. Ezzel a felmosó fejjel nem csak szép eredményt érhet el, de egy gazdaságos megoldást is választ.


A termék jellemzői


1. Tisztító kapacitás

A pamut és poliészter szálak kombinációja, valamint a mikroperforált alapanyag biztosítja a kiváló tisztító- és a nedvszívó képességet.

2. Sarkok tisztítása

A citrom formájú csatlakozó fej segít a sarkok könnyű elérésében és megtisztításában.

3. Bármilyen padlótípusra 

Puhasága és ellenálló képessége lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú padlón használhassuk, legyen az járólap, parketta, vagy laminált padló, vagy akár, márvány.

További információk a Vileda Universal gyorsfelmosó utántöltőről

További információk a Vileda Universal gyorsfelmosó utántöltőről

Kiváló nedvszívóképessége segít, hogy a padló gyorsabban száradjon, ovális, citrom formájú csatlakozója pedig, hogy a legnehezebb sarkok is tiszták legyenek. 
A gyorsfelmosó fej cseréjéhez csak lépjen a régi felmosó fej szálaira, és egy hirtelen mozdulattal rántsa felfelé a nyelet. Vigyázzon, hogy mindeközben se magát, se környezetét ne sértse meg! Az új utántöltő fejet csak bele kell pattintani a nyél nyatlakozójába. 
A Vileda Wring & Go vödörrel kombinálva egy Vileda minőségű tisztaságot érhet el, igencsak alacsony áron!
 

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG