Vileda UltraMax utántöltő: mosógépben mosható felmosófejA Vileda UltraMax utántöltő könnyedén felszedi a szennyeződéseket, és csíkmentesen távolíja el a makacs foltokat is. A mikroszálas technológiának köszönhetően a padló csillogóvá válik, valamint a baktériumok és vírusok akár 99%-át is eltávolítja csak vízzel* - nincs szükség többé drága tisztítószerekre. A termék a Vileda UltraMax felmosófejjel és a Vileda 1-2 Spray felmosóval használható.


A termék tulajdonságai


1. Magas minőségű mikroszálak

A Vileda fejlett mikroszálas technológiájának köszönhetően könnyedén tisztíthatja padlóját. A felmosófej kiváló minőségű mikroszálakból készült, amelyek hatékonyan szedik össze a szennyeződéseket, és még a makacs foltokat is eltávolítják.

2. Könnyű tisztítás

Az Ultramax utántöltő kiválló nedvszívó képességgel rendelkezik. A mikroszálas technológiának köszönhetően könnyen felszívja a nagy mennyiségű vizet és más folyadékokat, így padlója száraz és csillogó lesz.

3. Mosógépben mosható

Ez a mikroszálas felmosófej max. 60 °C-on mosógépben is mosható, és a teljesítmény romlása nélkül akár 6 hónapig is kitart. Ezzel a módszerrel nem csak pénzt spórolhat, de hozzájárulhat egy fenntarthatóbb világ megteremtéséhez.

FŐBB ELŐNYEI

1

   

Az UltraMax lapos felmosóval kombinálva tökéletesen alkalmas a sarkok tisztítására, sőt még a rejtett zúgokat is könnyedén eléri vele.

2

    

Az Ultramax utántöltő kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, így padlója száraz és csillogó lesz. 

3

  

Ez a mosható felmosófej alkalmas minden vízhatlan keménypadlóra, mint például, PVC-, linóleum-, laminált-, parketta- vagy keményfapadló. 

TERMÉK JELLEMZŐI

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda UltraMax utántöltőről

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda UltraMax utántöltőről

Az UltraMax utántöltővel könnyedén eltávolíhatja a szennyeződéseket minden kemény padlófelületén. A kiváló minőségű, nagy nedvszívóképességű mikroszálaknak köszönhetően még a makacs szennyeződések is könnyen eltávolíthatók, így padlója padlója száraz és csillogó lesz.. A fejlett mikroszálas technológia képes a baktériumok akár 99%-át is eltávolítani csakvízzel* - nincs szükség többé durva vegyszerekre. Így pénzt takaríthat meg, hanem egyúttal részese lehet egy egészségesebb bolygó megteremtésében.

Rendelje meg most a Vileda Ultramax utántöltőt!

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Annak érdekében, hogy a felmosófejet a lehető legjobban ki tudja használni, javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje ki.
Ez a mikroszálas felmosófej max. 60 °C-on mosógépben is mosható, így nem kell mindig új felmosó fejet vennie. Azonban vigyázzon, hogy ne mossa együtt cipzáras ruhadarabokkal, mert azok károsíthatják a mikroszálas anyagot.
a brand of FREUDENBERG