Vileda UltraMax utántöltő: mosógépben mosható felmosófejAz UltraMax "utántöltő"-vel felújíthatja az Ultramax, az Ultramat Turbo, vagy a 1-2 Spray lapos felmosó szetteket. Elég, ha csak a felmosó párnát cseréli le, és mintha egy teljesen új felmosó készletet kapott volna.

A termék jellemzői


1. 80% mikroszál

A felmosó párna 80%-ban mikroszálat, 8%-ban poliésztert, 7%-ban poliamidot, 3%-ban hőre lágyuló polimert és 2%-ban polipropilént tartalmaz. Ez a szövetkeverék alaposan eltávolítja a makacs szennyeződéseket.

2. Nincs több kosz, csak csillogás

A lapos felmosó utántöltő a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja úgy, hogy a padló tiszta és ragyogó lesz. Ráadásul a kezei közben szárazak maradnak!

3. Kiváló nedvszívó képesség

Az Ultramax utántöltő kiválló nedvszívó képességgel rendelkezik. A mikroszálas technológiának köszönhetően könnyen felszívja a nagy mennyiségű vizet és más folyadékokat, így padlója száraz és csillogó lesz. Egyszerűen csavarja ki a felmosófejet, amíg el nem éri a kívánt nedvességtartalmat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda UltraMax utántöltőről

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda UltraMax utántöltőről

Már a sokadik alkalommal kimosta a régi felmosófejet a mosógépben? A kosz már nagyon beette magát a régi felmosó mikroszálaiba? Talán itt az ideje újat venni! Dobja ki a régi felmosófejet, és vásároljon újat, amelynek hatékony mikroszálai vannak! A Vileda kínálatában több olyan termék is van, melyek akár más Vileda takarítóeszköz esetén is használatosak. Az UltraMax utántöltő például illeszkedik az UltraMax vagy 1-2-Spray lapos felmosókhoz, vagy az Ultramat Turbo felmosó szetthez. 80%-ban mikroszálakból áll, amelyek garantálják a kosz és szennyeződések gyors felszedését, a zsírfoltok és a por alapos feltakarítását. Ez a mosható felmosófej alkalmas minden vízhatlan keménypadlóra, mint például, PVC-, linóleum-, laminált-, parketta- vagy keményfapadló. Az utántöltő max. 60 °C-on mosógépben is mosható. A higiénia kedvéért viszont javasoljuk, hogy időnként cserélje le Ön is a felmosó párnát. Vásárolja meg ma a Vileda UltraMax felmosó utántöltőt, és élvezze az innovatív otthoni takarítást!

FŐBB ELŐNYEI

1

Mosógépben mosható

Ez a mikroszálas felmosófej max. 60 °C-on mosógépben is mosható, így nem kell mindig új felmosó fejet vennie.
2

Biztos patentek

Az Ultramax felmosó párna biztos patentekkel rögzíthető a felmosó műanyag vázához, így biztosítva, hogy Önnek ne kelljen hozzá nyúlni minden egyes öblítéskor.
3

Extra súrolás

Az Ultramax utántöltő a lapos felmosó PowerZone technológiájának segítségével extra súrolóerőt képes kifejteni a felmosáskor.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ezt a mikroszálas utántöltőt használhatja az Ultramax lapos felmosóval, a 1-2-Spray felmosóval és az Ultramat Turbo pedálos felmosó szettel is.
A patentok kikapcsolásával vegye le a régi felmosó párnát a műanyag fejről! Az új párnát szintén a patentokkal tudja rögzíteni.
Tisztítóeszközeink egyedi termékek, különböző tulajdonságokkal és előnyökkel. A felmosófej alakja és mérete a különböző tisztítóeszközöknél eltérő, ezért a felmosófejek nem csereszabatosak.
Általában, a mosható felmosófejek - ha megfelelő módon öblítik és használják őket - hosszú élettartamúak. A felmosófejek azonban nem örök életűek. Javasoljuk, hogy mossa ki időnként a felmosófejet, és használja addig, amíg az megfelel az ön személyes higiéniai követelményeinek. Ha olyan makacs szennyeződéseket vagy sötétebb foltokat lát a terméken, amelyeket nem tud leöblíteni, vagy kicsavarni, javasoljuk, hogy szerezzen be egy új utántöltőt.
Ha még mindig vannak kérdései vagy meg szeretné írni nekünk az észrevételeit, töltse ki online kapcsolatfelvételi űrlapunkat! Ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek önnek.
a brand of FREUDENBERG