Vileda Ultramax lapos felmosó szettA Vileda Ultramax lapos felmosó szett tökéletes választás a mindennapi takarításhoz. 


A termék jellemzői


1. Kényelmes tisztítás

Az Ultramax lapos felmosó csavarókosaras rendszere lehetővé teszi, hogy a felmosót könnyedén, hajolgatás nélkül csavarja ki, és keze szárazon és tisztán maradjon. 

2. 2in1 mikroszálas felmosófej

A Vileda Ultramax felmosó szettben található innovatív mikroszálas 2in1 fej eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, a port és a foltokat a padlóról.

3. Bármilyen típusú padlóra

A Vileda UltraMax vödör és csavarókosár segítségével állíthatja felmosó párna nedvességtartalmát, így biztosíthatjuk a különböző padlótípusokhoz - csempe, vinyl, kő, fa vagy laminált padló - szükséges vízmennyiséget.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Ultramax felmosó szettről

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Ultramax felmosó szettről

#LOVEITCLEAN

  • a teljes szett egy vödörből, egy nyélből, valamint egy felmosó párnából áll, amelyeknek több mint 40%-a újrahasznosított műanyagot tartalmaz
  • Európában gyártjuk – kisebb CO2-lábnyom
  • a mikroszálas felmosó párna elnyerte az OEKO-TEX® STANDARD 100 címet

A Vileda Ultramax egy innovatív rendszer a padló tisztításához. Teleszkópos nyéllel rendelkezik, hogy könnyen tárolható legyen, ráadásul a 360°-ban forgatható fej segít a legnehezebben elérhető területek tisztításában is. 

Az új és továbbfejlesztett Vileda UltraMax mikroszálas felmosófej még a legmakacsabb szennyeződéseket is elpusztítja kevesebb erőfeszítéssel. A 2in1 fej ugyanis magában foglalja a kiváló tisztítási teljesítményt nyújtó speciális piros és szürke Vileda mikroszálakat, amelyek képesek eltávolítani a makacs szennyeződéseket, valamint az egyedülálló "Powerzone" texturált mintázatot, amely segít nyomást gyakorolni ott, ahol a legnagyobb szükség van rá, anélkül, hogy túl nagy erőfeszítést kellene tennie. 

A Vileda Ultramax vödör és csavarókosár alaposan eltávolítja a felesleges vizet, miközben a keze tiszta és száraz marad. Aszimmetrikus tölcséres csavaróval rendelkezik, hogy elkerülje a felesleges párnaemelést és a víz kifröccsenését. 

Szerezze be még ma a saját Vileda UltraMax lapos felmosó szettjét és élvezze a modern otthoni takarítás új szintjét!

Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

Hasznos információk

1

Könnyú csavarás

A Vileda Ultramax csavarókosara alaposan kicsavarja a fejet, miközben a keze száraz és tiszta marad. Nincs több hajolgatás.

2

Könnyen cserélhető felmosófej

A felmosófej a négy nyomógombnak köszönhetően könnyen levehető, és 60°C-ig mosógépben mosható. Hasonló textíliákkal együtt mosható. A megfelelő tisztítóerő érdekében javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje ki.
3

Bármilyen padlótípusra

A Vileda Ultramax rendszere bármilyen típusú keménypadlón használható.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a mikroszálas felmosófej max. 60 °C-os hőmérsékleten mosógépben mosható.
Az Ultramax mikroszálas felmosók használhatók minden keménypadlón, tehát, laminált-, kő-, csempe- és fapadlón is.
Igen, a Vileda Ultramax felmosó szettre 2 év jótállás vonatkozik.
A Vileda Ultramax felmosó szett tartalmaz egy vödröt csavarókosárral, egy nyeles felmosót és egy felmosó fejet. Ez egy komplett felmosó szett egyetlen készletben!
a brand of FREUDENBERG