Vileda Ultramax vödörA Vileda Ultramax lapos felmosó szett tökéletes választás a mindennapi takarításhoz. A Vileda mikroszálakat tartalmazó 2in1 felmosófeje a koszt és a foltokat gyorsan feltakarítja a padlóról. Az Ultramax vödör pedig praktikus csavarókosarával egyszerű használatot biztosít ehhez. 


A termék jellemzői


1. Mikroszálas 2in1 felmosófej

A Vileda Ultramax felmosó szettben található innovatív mikroszálas 2in1 fej eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, a port és a foltokat a padlóról.

2. Praktikus csavarókosár

Az aszimmetrikus tölcsér alakú csavarókosár gyorsan és hatékonyan csavarja ki a felmosófejet az Ön igényeinek megfelelően.

3. Mozgatható felmosófej

A teleszkópos nyél 180°-ban elforgatható fejrészének köszönhetően könnyen el lehet érni és kitakarítani a bútor alatti részeket is.

További információk a Vileda Ultramax vödörről

További információk a Vileda Ultramax vödörről

A Vileda Ultramax vödör szettben használható: vödör speciális Ultramax csavarókosárral, lapos felmosó teleszkópos nyéllel és 2in1 felmosó párnával. Így ez egy tökéletes felmosó készlet. Az általános takarítóeszközöktől eltérően az Ultramax készlet lehetővé teszi a gyors és hatékony takarítást minden szobában. Nem kell állandóan cserélni az eszközöket és tartozékokat a különböző felületekhez. A Vileda Ultramax felmosó korábbi verziójához képest ez a készlet 30%-kal több koszt tud felszedni, és ideális választás minden keménypadló - beleértve a fa- és a laminált padlót is - feltakarításához. Még a nagy és makacs szennyeződéseket, valamint a szőrszálakat is könnyedén felszedi. Már egy felmosás után a padló tiszta lesz, és úgy ragyog, mint újkorában. A speciális piros és szürke mikroszálakat tartalmazó, 2in1 felmosófej feltakarítja a makacs szennyeződéseket és foltokat. Sőt, az olajfoltoknak vagy a kiömlött ételmaradékoknak sincs esélyük az innovatív mikroszálak ellen. A praktikus, 180°-ban elforgatható felmosófejjel könnyű a takarítás a bútorok körül és alatt is, így hatékony és gyors lesz a felmosás.A vödör aszimmetrikus tölcsér alakú rendszerével könnyen kicsavarható a felmófej. A kiöntőperem pedig megakadályozza a víz kiloccsanását. Így nincs többé probléma a túlfolyó vízzel és a csúszós padlóval. Vásárolja meg ma a Vileda UltraMax felmosó családot, és élvezze az innovatív otthoni takarítás új élményét!

FŐBB ELŐNYEI

1

Praktikus teleszkópos nyél

A Vileda Ultramax vödör teleszkópos nyelével és forgó fejével kényelmes takarítást biztosít.

2

Mosógépben mosható felmosófej

A mikroszálas felmosófej tökéletesen tisztítható mosógépben max. 60 °C hőmérsékleten.
3

Power Zone

Fedezze fel az egyedülálló PowerZone technológiát, amely extra nyomást gyakorol a felületre, így hatékonyabb a takarítás.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a mikroszálas felmosófej max. 60 °C-os hőmérsékleten mosógépben mosható.
Az Ultramax mikroszálas felmosók használhatók minden keménypadlón, tehát, laminált-, kő-, csempe- és fapadlón is.
Igen, a Vileda Ultramax felmosó szettre 2 év jótállás vonatkozik.
a brand of FREUDENBERG