Ultramax Turbo pedálos felmosó szettAz Ultramax Turbo pedálos felmosó szett segítségével makulátlan tisztaságú és csillogó lesz padlója. A pedálos felmosó szett tartalmazza a felmosó fejet , valamint a vödröt praktikus csavarókosárral és fröccsenésvédővel. A felmosópárna erős mikroszálai a baktériumok és vírusok több mint 99%-át távolítják el csak vízzel*.  Az alapos tisztításhoz nincs szükség durva vegyszerek használatára.
Vásárolja meg a Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosó szettet most!

*Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.


A termék jellemzői


1. Könnyú és kényelmes tisztítás

Az Ultramax Turbo pedálos felmosó szett lehetővé teszi, hogy a felmosófejet könnyedén, lehajolás nélkül csavarja ki. Így keze tiszta és száraz marad felmosás közben. 

2. 2 az 1-ben felmosó párna

A mikroszálas párnának köszönhetően még az odaszáradt szennyeződéseket és a makacs foltokat is megbízhatóan távolítja el, és az apró morzsákat és hajszálakat sem kíméli. A párnát kézzel is kimoshatja, de 60 fokon mosógéppel is tisztítható.

3. Minden felületre alkalmas

Az Ultramax Turbo pedálos felmosó szett vödrében található lábbal kezelhető csavarókosarának köszönhetően a felmosó párna nedvességtartalmát pontosan az Ön igényeihez igazíthatja. Ezáltal a Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosó szett minden padlóra alkalmas, a parkettától egészen a laminált padlóig.

FŐBB ELŐNYEI

1

Könnyű kicsavarás

Nyomja meg a lábával a pedált a csavakosárgép mozgásba hozásához, így beállíthatja a felmosófej kívánt nedvességtartalmát, miközben keze szárazon marad. Ráadásul hajolgatnia sem kell többé, és a teleszkópos nyél is a saját testmagasságához állítható.
2

2in1 tisztítóerő

A Vileda Ultramax Turbo felmosó szett különösen hatékony a makacs szennyeződések ellen. A piros és fehér összetételű mikroszálas párna fényes és csíkmentes padlót hagy maga után.

3

Higiénikus tisztítás

A felmosópárna erős mikroszálai a baktériumok és vírusok több mint 99%-át távolítják el CSAK vízzel*. Az alapos tisztításhoz nincs szükség durva vegyszerek használatára. A párnát kézzel is kimoshatja, de 60°C-ig mosógéppel is tisztítható más textíliákkal együtt.

A termék tulajdonságai

#LOVEITCLEAN

#LOVEITCLEAN

  • a teljes szett egy vödörből, egy nyélből, valamint egy felmosó párnából áll, amelyeknek több mint 30%-a újrahasznosított műanyagot tartalmaz
  • Európában gyártjuk – kisebb CO2-lábnyom
  • a mikroszálas felmosó párna elnyerte az OEKO-TEX® STANDARD 100 címet

A Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosó szettel egyetlen csomagban mindent megkap, amire a padlótisztításhoz szüksége van. A szett tartalmaz egy mikroszálas lapos felmosó párnát teleszkópos nyéllel és egy vödröt lábbal hajtható csavarókosárral.

A Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosót szettel pillanatok alatt visszaadhatja a padlónak csillogását. A lapos felmosónak köszönhetően kényelmesen elérheti a háztartás minden sarkát, és alaposan megtisztíthatja a padlót. A felmosó forgó feje kiválóan alkalmas a bútorok alá való benyúlásra, a teleszkópos nyél pedig 55-125 cm magasság között állítható, hogy az Ön számára megfelelően alakítható legyen. A felmosó párna könnyen levehető és legfeljebb 60 °C-on mosógépben is mosható, extra utántöltők pedig külön megvásárolhatók.

Lépjen rá a felmosó párnára, hajtsa félbe, majd helyezze be a csavarókosárba. Lépjen a lábpedáljára, hogy a padló igényeihez igazítsa a párna nedvességtartalmát. Így a Vileda Ultramax Turbo tökéletes felmosó minden padlótípushoz - még a fához és a laminált padlóhoz is.

A készlet az Ultramax Turbo mikroszálas felmosó párnával van felszerelve, amely optimálisan veszi fel a szennyeződéseket a padlóról, és csíkmentes eredményeket ér el. Az egyedülálló szálösszetételnek köszönhetően még a makacs szennyeződéseket vagy foltokat is eltávolítja, és még a szőrszálakat is maradéktalanul felszedi.

A Vileda UltramaxTurbo pedálos felmosó szett a mikroszálas párnának köszönhetően a baktériumok és vírusok több mint 99%-át távolítja el csak vízzel*. A tisztítás után a felmosó párnát könnyedén kimoshatja mosógépében, akár 60 °C-on. Hasonló textíliákkal együtt mosható.

Az új tisztítóerő érdekében javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje ki a felmosó párnát. Az új utántöltők megvásárolhatók a helyi kiskereskedelmi üzletben vagy a Vileda webáruházban.

Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

Rendelje meg most a Vileda Ultramax Turbo pedálos felmostó szettet!

* Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosó szett egy lapos felmosófejet tartalmaz teleszkópos nyéllel és mikroszálas felmosópárnával, valamint egy pedálos csavarókosaras vödröt.
Igen, a felmosófej akár 60 °C-on is mosható a mosógépben. Csak arra ügyeljen, hogy ne mossa a terméket cipzáras ruhadarabok között, hiszen ez károsíthatja az anyagot.
A Vileda Ultramax Turbo bármilyen felületen használható. A csavarókosaras vödörnek köszönhetően könnyen beállíthatja a felmosó párna nedvességtartalmát.
a brand of FREUDENBERG