Vileda Turbo 2in1 pedálos felmosó - hatékony és kényelmes padlótisztításA Vileda Turbo pedálos felmosó szett segítségével gyors és fáradságmentes a takarítás. Lábbal hajtható csavaró kosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad! 

A termék jellemzői


1. Maximális kényelem

A pedálra való rálépéssel aktiválható forgó csavarókosár nagyobb kényelmet jelent az Ön számára. Egyszerűen csak helyezze a felmosófejet a csavarókosárba, és lépjen a pedálra.

2. Mélytisztító mikroszálak

A mikroszálas felmosófej egyedi piros és fehér szálai akár 20%-kal több szennyeződést gyűjtenek össze, mint a hagyományos mikroszálak. Hatékonyan eltávolítja a baktériumok több mint 99%-át csak vízzel*, mindezt vegyszerek használata nélkül. Minden típusú keménypadlón biztonságosan használható.

3. Mosógépben mosható

A mikroszálas felmosófej könnyedén levehető, és 30°C-on mosógépben is mosható. Használja újra és újra!

További információk a Vileda TURBO pedálos felmosóról

További információk a Vileda TURBO pedálos felmosóról

#LOVEITCLEAN

  • a teljes szett egy vödörből, egy nyélből, valamint egy felmosófejből áll, amelyeknek több mint 30%-a újrahasznosított műanyagot tartalmaz
  • Európában gyártjuk – kisebb CO2-lábnyom
  • a mikroszálas felmosó párna gépben mosható és újrahasználható
  • eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel.
  • a mikroszálas felmosó párna elnyerte az OEKO-TEX® STANDARD 100 címkét, a vödör pedig a Plastica Seconda Vita tanúsítványt 

Forgó csavarókosara egyszerűvé és gyorsabbá teszi a tisztítást. A teljes szett egy felmosófejet és egy lábbal hajtható csavarókosaras vödröt tartalmaz. Kiválóan alkalmas minden keménypadló felmosására, beleértve a fát és a laminált padlót is. Nem kell kézzel forgatni és kicsavarni a felmosófejet az öblítés után, ugyanis a 360°-ban forgó rendszer elvégzi a nehéz munkát Ön helyett!

Nemcsak könnyű használni, de alapos tisztítást is biztosít. A felmosófejben lévő mikroszálas anyag a baktériumok több mint 99%-át eltávolítja csak vízzel*, vegyszerek nélkül. 

A használathoz öblítse ki a felmosófejet, helyezze a csavaróba, miközben lazán tartja a nyelet, majd nyomja meg a pedált a lábával a csavarókosár megpörgetéséhez!

Felmosás után a gyorsfelmosó élettartamának meghosszabbítása érdekében a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tárolja. Ne hagyja a vödörben vízzel.

Rendelje meg a Vileda Turbo 2in1 pedálos felmosószettet most!

*Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

FŐBB ELŐNYEI

1

Könnyű kicsavarás

A beépített csavaró kosárral, amely lehetővé teszi felmosófej kéz nélküli kicsavarását, lehajolás nélkül.
2

Nedvesség szabályozása

A felmosó fej nedvességtartalma könnyen az adott padlóhoz igazítható: minél többször lenyomja a pedált, annál szárazabb lesz a felmosó. Nem kell hajolgatni vagy egyéb kényelmetlen testhelyzetet felvenni.
3

Mosógépben mosható

Vegye le a felmosó fejet, és egyszerűen mossa ki mosógépben 60 °C-on! Így nem csak pénzt takaríthat meg, de kevesebb szemetet termel, és védi a környezetet.

TERMÉK JELLEMZŐI

a brand of FREUDENBERG