Vileda Turbo szett: a pedálos felmosóA Vileda Turbo pedálos felmosó szett segítségével gyors és fáradságmentes a takarítás. Lábbal hajtható csavaró kosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad! 

A termék jellemzői


1. Erőfeszítés nélkül

Csak mártsa a felmosót a vízbe, majd helyezze a csavarókosárba, és lépjen a pedálra. Tartsa lazán a nyelet! A csavarókosár megpörgeti a felmosót, így az automatikusan kicsavarja a fejet. A kezek szárazak és tiszták maradnak, a felmosás pedig könnyebb, mint valaha.

2. Mikroszálas felmosó fej

A pedálos felmosót bármilyen felületen használhatja. Ugyanúgy hatékonyan tisztítja meg a konyhában a járólapot, mint a hálószobában található fa padlót. Nem kell cserélni a fejet az egyes helyiségek között.

3. Kifröccsenés elleni védelem

Ruháinak védelmében a pedálos vödrön kialakítottunk egy felső peremet, hogy a víz a mop kicsavarásakor ne loccsanjon ki könnyen.

További információk a Vileda TURBO pedálos felmosóról

További információk a Vileda TURBO pedálos felmosóról

A Vileda Turbo pedálos felmosó szett segítségével gyors és fáradságmentes a takarítás. Lábbal hajtható csavarókosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad! Kiválóan alkalmas bármilyen kemény padlófelület felmosására, beleértve a fa és laminált felületeket is. Egyedülálló 2in1 mikroszálas fejjel rendelkezik a hatékonyabb koszfelszedő képességért.Így a takarítás időtakarékosan és kevesebb erőfeszítéssel jár. Ez a termék tökéletesen megfelel a modern fogyasztói elvárásoknak. Annak érdekében, hogy a takarítás a legkevesebb erőfeszítést vegye igénybe, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk végezni a felmosást, nem kézi erővel kell a felmosót kicsavarni, hanem egy lábbal könnyen hajtható pedál működteti a csavaró kosarat. Mindezt szett formájában, amiben megtalálható mind a vödör a csavaró kosárral, mind maga a felmosó. Hasonlítsa össze felmosónkat más otthoni felmosókkal, és meg fog lepődni, hogy milyen sok előnye van! Prémium termék az erőfeszítés nélküli takarításért!

FŐBB ELŐNYEI

1

Nedvesség szabályozása

A felmosó fej nedvességtartalma könnyen az adott padlóhoz igazítható: minél többször lenyomja a pedált, annál szárazabb lesz a felmosó. Nem kell hajolgatni vagy egyéb kényelmetlen testhelyzetet felvenni.
2

Egyszerű használat

A vödrön található hosszanti fül kényelmes fogást biztosít. Ezen található egy nyélrögzítő is, amibe megálláskor bepattinthatjuk a nyelet, így az nem dől el. A vödör kiöntőnyílása praktikus megoldás a takarítás végén.
3

Mosógépben mosható

Vegye le a felmosó fejet, és egyszerűen mossa ki mosógépben 60 °C-on! Így nem csak pénzt takaríthat meg, de kevesebb szemetet termel, és védi a környezetet.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

a brand of FREUDENBERG