Vileda 1-2 Spray Max lapos felmosó utántöltőA 1-2 Spray Max felmosó utántöltője a mikroszálnak és a poliamidnak köszönhetően tökéletes tisztítást biztosít bármilyen típusú kemény padlóról legyen szó, beleértve a hajszálak, morzsák és apró szemcsék eltávolítását is. 
A 1-2 Spray felmosó eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel.*


A 1-2 Spray Max egy olyan nedves felmosó, mely ideális a mindennapos takarítás esetén, illetve a háztartási balesetek kezelésekor. Mindig azonnal bevethető és olyan egyszerű, hogy még vödör sem kell hozzá!


* Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.


A termék jellemzői


1. Kiváló tisztító képesség

A mikroszálak (fehér szálak) és a poliamid (vörös szálak) együttes erővel biztosítják a maximális tisztítóerőt és a csillogó felületet. A makacs, zsíros szennyeződéseket ugyanúgy eltávolítja, mint az apró szemcséket, morzsákat vagy hajszálakat.

2. Nagyobb felületen tisztít

Az XXL méretű felmosó fej a két oldalával és 180°-ban forgó fejével nagyobb felületeket még hatékonyabban tisztít.

3. Mosógépben mosható

Ez az utántöltő tartós megoldás, mivel mosógépben mosható (legfeljebb 60°C-on), így pénzt takaríthat meg, elkerülheti a pazarlást és megóvhatja a környezetet is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ 1-2 SPRAY MAX UTÁNTÖLTŐRŐL

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ 1-2 SPRAY MAX UTÁNTÖLTŐRŐL

Hányszor képzelte már el, hogy csak csettint az ujjával, és azonnal tisztává varázsolja a padlót? Nem kell felsorakoztatni az egész nehéztüzérséget azért, hogy letisztítson néhány csepp tejet, amelyet a gyermeke a reggeli rohanásban kiöntött, vagy azt a tojást, amely a tojáshab felverése közben kicsúszott! 
A Viledánál még nem jutottunk el idáig, de a 1-2 Spray Max-al már jó úton haladunk. Egy olyan, tartályos felmosóról van szó, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen kemény padlót azonnal vödör használata nélkül megtisztítson! Csak húzza meg a kart, permeze a vizet a padlóra, és egy pillanat alatt feltörli a felmosóval! 
A Vileda 1-2 Spray Max utántöltője kifejezetten ehhez a nedves felmosóhoz való. Ha a felmosó koszos, ne dobja ki, hisz újra használható, elég azt kézzel vagy a mosógépben kimosni, így a környezetet is kíméli és pénzt is megtakarít. 
Ez az utántöltő könyörtelen a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben, és a mikroszál és a poliamid elegyének köszönhetően még az apró részecskéket és a hajszálakat is összeszedi. 
Nagy méretű, kétoldalú fejének köszönhetően rövidebb idő alatt nagy területet tud felmosni. 180 fokosan elforgatható, így nagyon könnyű irányítani és a nehezebb helyeket is elérni.
Az 1-2 Spray utántöltője a mikroszálas összetételének köszönhetően mosószer hozzáadása nélkül is tisztít.
Eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel.*
* Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókról. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.
 

a brand of FREUDENBERG