Vileda 1-2 Spray Max lapos felmosó utántöltő - kétoldalas mikroszálas technológiaA 1-2 Spray Max lapos felmosó utántöltője fejlett kétoldalas mikroszálas technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén távolítja el a zsírt, a szennyeződéseket és makacs foltokat. A vírusok és baktériumok akár több mint 99%-át eltávolítja csak vízzel*. Az utántöltő 60 °C-on mosható, így újra és újra használható.


* Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.


A termék tulajdonságai


1. Fejlett mikroszálas technológia

A kiváló minőségű mikroszálakból készült Vileda 1-2 SprayMax lapos felmosó utántöltő  eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel.

2. Mosógépben mosható

Mossa ki a mikroszálas utántöltőt legfeljebb 60°C-on, és használja újra és újra és újra. Hasonló textíliákkal együtt mossa és kerülje a textilpuhítót. 

3. Bármilyen keménypadlón használható

A 1-2 Spray Max felmosó utántöltője tökéletes tisztítást biztosít bármilyen típusú kemény padlóról is legyen szó, például parkettáról, kerámialapokról, laminált padlóról vagy kőről. A beépített víztartálynak köszönhetően mindig azonnal bevethető. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ 1-2 SPRAY MAX UTÁNTÖLTŐRŐL

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ 1-2 SPRAY MAX UTÁNTÖLTŐRŐL

A Vileda 1-2 SprayMax lapos felmosó utántöltő bármilyen típusú keménypadlóra alkalmas, beleértve a fa, laminált, csempe és vinyl padlókat. A fejlett mikroszálas technológiának köszönhetően a baktériumok és vírusok több mint 99%-át eltávolítja csak vízzel*. 

A felmosóbetét mosógépben 60 °C-ig mosható - újra és újra felhasználható! Az egyenletes tisztítóerő érdekében javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje le az utántöltőt.

Rendelje meg most a Vileda 1-2 SprayMax lapos felmosó utántöltőjét!

* Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

FŐBB ELŐNYEI

1

A fejlett mikroszálas technológiának köszönhetően az 1-2 SprayMax utántöltőa legmakacsabb szennyeződéseket is kis erőfeszítéssel távolítja el a padlóról.

2

A kétoldalas mikroszálas utántöltő mosógépben is mosható legfeljebb 60°C-on, így újra és újra használható.

3

A 1-2 Spray felmosó utánöltője eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel - a fejlett mikroszálas technológiának köszönhetően.

A termék jellemzői

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Javasoljuk, hogy az utántöltőt 6 havonta cserélje ki, így tudjuk biztosítani a csillogó és fényes padlókat.
Igen, a kétoldalas Vileda 1-2 SprayMax utántöltő mosógépben legfeljebb 60°C-on mosható, így újra és újra használható.
a brand of FREUDENBERG