Vileda 1-2 Spray Max lapos felmosóA 1-2 Spray Max egy olyan lapos felmosó, mely a padló kényelmes, gyors és könnyű tisztítását teszi lehetővé. Csak töltse fel a felmosót és már készen is áll a tisztításra. Ideális a mindennapi takarításhoz, hiszen olyan egyszerű, hogy még vödör sem kell hozzá! 
A 1-2 Spray felmosó eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel.*
*Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Független laboratórium által tesztelve. 


A termék jellemzői


1. Bármilyen keménypadlóhoz

A Vileda 1-2 Spray Max felmosó ideális az olyan finom felületek és padlók tisztításához, mint a parketta, a laminált padló és a járólap. Tisztító ereje lehetővé teszi a hajszálak, morzsák és a különböző szennyeződések összegyűjtését bármilyen kemény padlóról.

2. Egyszerűbb, gyorsabb padlótisztítás

Ezt a Vileda felmosót kifejezetten a gyors és mindennapos takarításra fejlesztették ki. Pillanatok alatt készen áll a használatra, és a tartálynak, valamint a permetező rendszernek köszönhetően vödör sem kell hozzá.

3. Tisztaság vödör nélkül

Elég, ha a bevált felmosószeréből egy keveset beletesz a tartályban lévő vízbe, és meghúzza a fogantyún lévő kart. Permetezze be a padlót annyi vízzel, amennyivel csak szeretné.

FŐBB ELŐNYEI

1

Használja kedvenc megoldását

A Vileda 1-2 Spray max újratölthető tartállyal rendelkezik, így bármilyen tisztítószerrel feltöltheti. Csak adjon néhány csepp tisztítóoldatot a tartályban lévő vízhez, és máris ragyoghat a padlója. A terméket azonban csak vízzel is használhatja.
2

Tökéletes permetezés

A szórófejet úgy tervezték, hogy tökéletes permetezést biztosítson. A finom permetpára éppen elegendő nedvességet biztosít a padló tisztításához anélkül, hogy károsítaná a fapadlót.
3

Mosógépben mosható

Takarítson meg pénzt azzal, hogy használat után kimossa a felmosófejet - a Vileda 1-2 SprayMax felmosófej utántöltő anyagot hozzáadhatja a napi mosáshoz, és akár 60 °C-on is kimoshatja.

További információk a Vileda 1-2 Spray Max felmosóról

További információk a Vileda 1-2 Spray Max felmosóról

#LOVEITCLEAN

  • nincs szükség vegyszerekre - a baktériumok és vírusok 99%-át csak vízzel távolítja el*
  • a mikroszálas párna akár 200-szor is mosható és újrafelhasználható

A Vileda 1-2 Spray Max víztartályos felmosó egy átfogó megoldás, amellyel időt takaríthat meg, és mégis magas minőséget biztosíthat. Használja gyors és egyszerű tisztításhoz, amikor csak szükséges - másodpercek alatt használatra kész. Akkor is használhatja, ha nincs sok tárolóhelye, mivel beépített tartállyal rendelkezik, és könnyen elpakolható. Vagy csak akkor használja, ha nagy területeket kell tisztítania, mert nem kell vödröt cipelnie. 

Mi a Vileda-nál tudjuk, hogy túl nehézkes mindig elővenni egy vödröt a gyors takarításhoz, megtölteni vízzel és körbehordozni a házban. Ezért fejlesztettünk ki egy új technológiát. 

A Vileda1-2 Spray Max víztartályos felmosó vödör nélkül működik a fogantyúba integrált víztartályának köszönhetően. Egyszerűen töltse meg vízzel és a kívánt tisztítószerrel, majd nyomja meg a kart!  

A Vileda által kifejlesztett mikroszálas technológia biztosítja, hogy nem kell a felesleges vizet kicsavarni a felmosófejből, mivel a szórófej csak a padlóhoz megfelelő mennyiségű folyadékot engedi ki. A négyszögletes felmosófej mikroszálakból áll, amely felszedi a makacs szennyeződéseket is a padlóról. 

Az 1-2-SprayMax borítása fehér és piros mikroszálakból áll. A nagy teljesítményű felmosófej fehér mikroszálai alaposan tisztítanak és még a zsíros szennyeződéseket is eltávolítják, míg a piros mikroszálak felszedik a szőrszálakat, morzsákat és az egyéb apró szennyeződéseket. 

A felmosófej 180 fokban elfordítható, ami kétszer nagyobb lefedettséget biztosít, és hosszabb ideig takaríthat megállás nélkül.  

A mindig megfelelő nedvességtartalmú, sem túl nedves, sem túl száraz felmosófej minden keménypadlóra, például csempére és fára is alkalmas. Még olyan érzékeny felületeken is használhatja, mint a parketta. 

A maximális kényelem érdekében a felmosófej legfeljebb 60°C-on mosható. Egyszerűen csak helyezze a mosógépbe, hogy mindig friss és tiszta maradjon. 

Minden, amire az alapos nedves padlótisztításhoz szüksége van, egyetlen kompakt dobozban: az 1-2-Spray Max, beleértve a kivehető víztartályt és az erős mikroszálas felmosóbetétet. Tegye pillanatok alatt tisztává a padlót - takarítson meg időt és energiát most!

*Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG