Vileda 1-2 Spray Max lapos felmosóA 1-2 Spray Max egy olyan lapos felmosó, mely a padló kényelmes, gyors és könnyű tisztítását teszi lehetővé. Csak töltse fel a felmosót és már készen is áll a tisztításra. Ideális a mindennapi takarításhoz, hiszen olyan egyszerű, hogy még vödör sem kell hozzá! 
A 1-2 Spray felmosó eltávolítja a baktériumok akár több mint 99%-át csak vízzel.*
*Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Független laboratórium által tesztelve. 


A termék jellemzői


1. Tisztaság vödör nélkül

Elég, ha a bevált felmosószeréből egy keveset beletesz a tartályban lévő vízbe, és meghúzza a fogantyún lévő kart. Permetezze be a padlót annyi vízzel, amennyivel csak szeretné.

2. Egyszerűbb, gyorsabb padlótisztítás

Ezt a Vileda felmosót kifejezetten a gyors és mindennapos takarításra fejlesztették ki. Pillanatok alatt készen áll a használatra, és a tartálynak, valamint a permetező rendszernek köszönhetően vödör sem kell hozzá.

3. Bármilyen keménypadlóhoz

A Vileda 1-2 Spray Max felmosó ideális az olyan finom felületek és padlók tisztításához, mint a parketta, a laminált padló és a járólap. Tisztító ereje lehetővé teszi a hajszálak, morzsák és a különböző szennyeződések összegyűjtését bármilyen kemény padlóról.

További információk a Vileda 1-2 Spray Max felmosóról

További információk a Vileda 1-2 Spray Max felmosóról

A víztartályos felmosó ideális megoldás, ha időt szeretne megtakarítani. Használja a 1-2 Spray Max-ot a gyors és egyszerű tisztításért, amikor csak szükséges – hiszen pillanatok alatt készen áll a használatra, méghozzá vödör nélkül. Azok számára is ideális, akiknek nincs sok helyük a tisztítószerek tárolására. Mivel beépített tartállyal rendelkezik, kis helyen is elfér. Végül, de nem utolsó sorban pedig nagyon praktikus, mivel nagy felületeket tisztíthat meg anélkül, hogy egy vödröt cipelne magával. A Viledánál tudjuk, hogy milyen fárasztó és néha időigényes tud lenni a vödör használata: meg kell azt tölteni vízzel és össze-vissza kell hordozni a házon belül. Ezért fejlesztettük ki ezt a terméket Önnek. A 1-2 Spray Max felmosó a 750 ml víz kapacitású kivehető tartályának köszönhetően vödör nélkül használható. Csak töltse meg vízzel, adjon hozzá 2 kiskanál Ön által használt felmosószert és húzza meg a kart. A Vileda által kifejlesztett mikroszálas technológia és a permetező rendszer biztosítja, hogy ne kelljen a vízfelesleget kicsavarnia a felmosóból, mivel ez megfelelő mennyiséget adagol a padlóra, a felmosó fej pedig kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. A 1-2 Spray Max utántöltője poliamidból és különleges mikroszálból készült, melyek összegyűjtik és elnyelik a padlón levő makacsabb szennyeződéseket és az egyéb szemcséket. A fehér szálak eltávolítják a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is, a vörös poliamid szálak pedig összegyűjtik a hajszálakat, morzsákat és a port is. Két oldalával és 180º-ban forgatható fejével kétszer akkora felületet képes kevesebb idő alatt megtisztítani. A két oldal ugyanakkor segíthet is, hogy míg az egyik oldallal felmos, addig a másikkal száríthatja és csillogást biztosíthat a padlónak. Megfelelő vízmennyiség esetén a felmosó nem túl nedves, nem túl száraz. Bármilyen kemény padlóhoz, így járólaphoz és fához is ideális. Finomabb felületeken, például parkettán is használható. A tisztaság és a higiénia megőrzése érdekében az utántöltő mosógépben is mosható, legfeljebb 60º-on. A Vileda 1-2 Spray Max felmosóval mindene megvan, ami a tökéletes tisztításhoz szükséges. A felmosó tartalmazza már a kivehető tartályt és egy mikroszálas fejet. Tisztítsa meg Ön is gyorsan padlóját – hiszen ezzel időt és energiát takaríthat meg!

Hogyan használja

1

Feltöltés

Töltse fel a tartályt vízzel, és tetszés szerint a szokásos felmosószerével. Nem kell minden egyes használat után újra tölteni, a tartály több alkalommal is használható.

2

Permetezés

Húzza meg a kart és permetezze be a padlót.

3

Tisztítás

Most már csak fel kell törölnie, és a mikroszálak eltávolítják a baktériumok akár 99%-át csak vízzel.

A termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A 1-2 Spray Max felmosó bármilyen kemény felületen használható. Kezdheti az egyik oldalon, nedves tisztítással, majd átforgatja a felmosót a csillogó hatás elérése érdekében.
Egy körülbelül 216 m² nagyságú felületet tud felmosni, azonban ez az érték a tisztítandó terület szennyeződésének mértékében változhat.
Igen, javasoljuk a 1-2 Spray Max felmosó mikroszálas párnájának mosógépben történő mosását, legfeljebb 60ºC-on.
Nem kell minden használat után kicserélnie a vizet és/vagy a mosószert. Ezt a terméket kifejezetten a takarítás megkönnyítésére tervezték, így ugyanazt a vizet és/vagy mosószert használhatja fel.
1-2 kiskanállal adjon hozzá a szokásos felmosószeréből.
a brand of FREUDENBERG