Vileda Colors 50 nitril kesztyű: színes, egyszer használatos kesztyűkA multifunkciós Vileda Colors 50 eldobható kesztyű ideális választás élelmiszereknél és olajos anyagok használatánál. Ajánljuk ételek előkészítéséhez, főzéshez, konyhai és otthoni takarításhoz. 100% Nitril - Latex- és púdermentes, így az arra allergiások is használhatják.

A termék jellemzői


1. Nitril anyag

100% nitrilkesztyűk = 100%-os élelmiszeripari biztonság Ezek a színes, eldobható kesztyűk nitrilből készülnek, így ideális alternatívát jelentenek azok számára, akik allergiások a latexkesztyűkre.

2. Kíméletes a bőrhöz

Ezek az innovatív, színes, eldobható kesztyűk latex- és púdermentesek, így az arra allergiások is használhatják és kíméletesek a bőrhöz.

3. Ellenállnak az olajnak és zsírnak

Nitrilkesztyűnk kiváló választás az ételek előkészítéséhez, mivel teljeskörű védelmet biztosítanak a főzés során a felmerülő szagok és foltok ellen.

További információk a Vileda Colors 50 nitril kesztyűről

További információk a Vileda Colors 50 nitril kesztyűről

Élvezze a tisztaság és higiénia élményét a Vileda Colors 50 egyszer használatos kesztyűkkel! Nitrilből készülnek, ami a szokásos latexkesztyűk első számú alternatívájává teszi őket azok számára, akik allergiások a latexre. Egy csomagban 50 nitrilkesztyű van. A kényelmes, színes eldobható kesztyűkkel alapos és higiénikus tisztítást lehet végezni. Használhatja őket különféle feladatokra és alkalmakhoz, például a konyhában, kézműves tevékenységekhez vagy a padló tisztítására. Két élénk és tavaszias színben kaphatók: rózsaszín és zöld. Válassza a kedvencét, és tegye örömtelivé és kellemessé a napi házimunkát! Vásároljon most Vileda Colors 50 kesztyűcsomagot, és élvezze a higiénikus nitrilkesztyűk által kínált előnyöket az otthoni takarítás és ételkészítés során!

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Colors 50 színes, eldobható kesztyűk nem moshatók. Minden párt csak egyszer ajánlott használni. Az 50 vagy 100 kesztyűt tartalmazó csomag megvásárlásával hosszú ideig megoldódik a higiénikus tisztítás
Ezek nem egészségügyi kesztyűk, és nem használhatók betegségek vagy egészségi állapotok diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Emellett, nem alkalmasak orvosi vizsgálatok elvégzésére, és használatuk nem teszi feleslegessé az orvos, gyógyszerész vagy más engedéllyel rendelkező egészségügyi szakember tanácsait.
Igen, ezek nitrilkesztyűk, nincs bennük latex, így kiváló választást jelentenek az utóbbi anyagra allergiás embereknek.
Dobozonként 50 darab, vagyis 25 pár színes, eldobható kesztyű van.
a brand of FREUDENBERG