Vileda Pink Sensitive gumikesztyűA Vileda Pink Sensitive gumikesztyű természetes latexből készült és pamut béléssel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. A kesztyűben található belső bevonat csökkenti a latexfehérjéket és csökkenti az allergia kockázatát. Ideálisak mindennapi háztartási takarításhoz.

A termék jellemzői


1. Természetes latex kesztyű

A természetes latexből készült háztartási gumikesztyűk rendkívül jól ellenállnak a mosó- és tisztítószereknek, fertőtlenítő szereknek.

2. Pamut bélés

A kesztyűk pamut béléssel rendelkeznek, hogy a használat során nagyobb kényelmet biztosítsanak.

3. Sokcélú felhasználás

Ezek a Vileda kesztyűk ellenállóak és kényelmesek, ideálisak mindennapi takarításhoz.

További információk a Vileda Pink Sensitive gumikesztűről

További információk a Vileda Pink Sensitive gumikesztűről

A rózsaszínű univerzális természetes latex kesztyűk mindennapi használatra alkalmasak. Jó tapadással bírnak és a pamut bélésnek köszönhetően kényelmesek. Ezeket a gumikesztyűket arra használják, hogy megvédjék kezét mosó- és vegyszerektől, például fehérítőktől. A belső bevonat miatt a kesztyű könnyen le- és felvehető, és minimalizálja az allergia kockázatát. A pamutszálakból készült bélés nagyobb kényelmet biztosít és jól felszívja az izzadságot. Ezek a kesztyűk párban kaphatóak (2 db/csomag). Használati utasítás: Kívülről mossa le a kesztyűt, mielőtt levenné. Hagyja száradni, és ne tegye ki őket közvetlen napfénynek vagy más hőforrásnak. VIGYÁZAT: Ez a termék természetes gumi latexet tartalmaz, amely allergiás reakciókat válthat ki. Csak háztartási szerekkel használja. Csak háztartási használatra javasolt. Vannak veszélyes és maró hatású vegyszerek, amelyekkel nem javasoljuk a kesztyű használatát. Megfelelőségi nyilatkozat: Az univerzális természetes latex kesztyűket a hivatalos PPE szabványoknak megfelelően gyártják, amint azt az EU megfelelőségi nyilatkozata igazolja.

FŐBB ELŐNYEI

1

Kesztyű pamut béléssel

A pamut bélésnek köszönhetően kényelmes viseletet biztosít és felszívja az izzadságot.
2

100% természetes latex

A 100% latex összetételnek köszönhetően rendkívül ellenálló a mosó- és tisztítószerekkel szemben.
3

Ideális tisztítási feladatokhoz

Ezek a kesztyűk ideálisak mindennapi feladatokhoz, kényelmesek és tapadással rendelkeznek.
a brand of FREUDENBERG