Vileda Ecobag zárószalagos szemeteszsákAz Ecobag szemeteszsákok a Vileda legvastagabb és legellenállóbb szemeteszsákjai közé tartoznak. Könnyen zárhatóak, így ellenállnak a szakadásnak és a kilyukadásnak. A cseppgátló rendszere pedig lehetővé teszi, hogy koszolás nélkül távolítsa el a zsákot a tárolójából.


Ecobag szemeteszsákok


1. Vastag, 3 rétegű zsák

3 rétegű, különböző sűrűségű anyagból készülnek ezek a szemeteszsákok

2. Cseppgátló rendszer

A cseppgátló rendszer megakadályozza a folyadékok kifolyását.

3. Könnyen zárható

Zárószalaggal könnyen zárhatóak a 30 L és 50 L -es szemeteszsákok a nagyobb kényelem érdekében. Megakadályozzák a szeméttel történő érintkezést és egyszerűbbé teszik a szállítást.

További információk a Vileda Ecobag szemeteszsákokról

További információk a Vileda Ecobag szemeteszsákokról

A Ecobag termékcsalád a Vileda szemeteszsákjainak legjobbjai, amelyet a nagyobb ellenállóképesség különböztet meg. A 3 rétegű, magas és alacsony sűrűségű anyaghasználat teszi ezeket a szemeteszsákokat ellenállóbbá, így kevésbé hajlamosak a szakadásra és kilyukadásra.
A magas sűrűségű anyagok segítségével a zsákok ellenállóbbak a szakadással szemben, miközben az alacsony sűrűségű anyagok azt érik el, hogy a zsákok kevésbé lyukadjanak ki. Így kerülhető el az, hogy a szemeteszsák kilyukadjon, ha egy hegyesebb tárgyat helyezünk bele, vagy elszakadjon, amikor kivesszük a tárolójából.
Az Ecobag szemeteszsákok az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • Könnyen zárhatóak, elég behúzni a szalagokat a könnyebb szállíthatóság érdekében.
  • Az oldalsó hegesztésnek köszönhetően kialakított cseppgátló rendszer meggátolja, hogy a zsákból a folyadékok ne folyjanak bele a szemetesbe.

Különböző méretben és tárfogatban is kapható a kisebb, 30 literes szemeteszsáktól egészen a nagyobb szemeteszsákig, amely lehetővé teszi akár 150 liter szemét összegyűjtését is. 
 

Az Ecobag megerősített szemeteszsákok jellemzői

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A megerősített Ecobag szemeteszsák egészen a 30 L, 50 L, és 150 L-es verziókban kapható, ami lehetővé teszi azt, hogy minden egyes fogyasztó saját szükségleteihez igazítsa.
A megerősített Ecobag szemeteszsák vastagabb, így jobban ellenáll a szakadásnak és kilyukadásnak. A Vileda Ecobag családba tartozó zsákok ennél kisebb ellenállóképességgel rendelkeznek.
a brand of FREUDENBERG