Vileda ablaktisztító szett teleszkópos nyéllel


A Vileda teleszkópos nyéllel rendelkező ablaktisztító szettjével könnyedén és alaposan tisztíthatja meg az ablakokat és egyéb üvegfelületeket. Az ablaktisztító nem hagy csíkot és maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket.


A termék tulajdonságai 


1. 2in1 lemosólap és ablaklehúzó

A Vileda teleszkópos nyéllel rendelkező ablaktisztító szettje a lemosólap és az ablaklehúzó kombinációja. Így még gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az ablakok tisztítását.

2. Hatékony tisztítás karcolások nélkül

A fehér mikroszálas, a piros, erősebb szálakból és kék power zónából álló 3 fázisú technológiával a hatékony lemosólap még az oda száradt szennyeződéseket is könnyedén, de kíméletesen távolítja el.

3. Teleszkópos nyél

A felcsatolható teleszkópos nyél 126 cm-ig húzható ki, ami megkönnyíti a nagy ablakfelületek és a magasan lévő területek tisztítását. Az univerzális csuklónak köszönhetően az ablaklehúzóval a nehezen hozzáférhető helyeket is elérheti.

További információk a Vileda ablaktisztító szettről

További információk a Vileda ablaktisztító szettről

Tiszta kilátás a Vileda teleszkópos nyéllel rendelkező ablaktisztító szettjével
A Vileda teleszkópos nyéllel rendelkező ablaktisztítója megkönnyíti az ablakok tisztítását a 2in1 rendszerrel, amely a lemosólap és az ablaklehúzó kombinációja. Az univerzális csuklóval ellátott, fokozatosan kihúzható teleszkópos nyélnek köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeket is elérheti.
A teleszkópos nyéllel rendelkező ablaktisztító lemosólapja puha, nedvszívó mikroszálakból áll, amelyet extra szálakkal erősítettek meg. Az oldalán található kék power zóna könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket is.
A bevált Vileda-minőségű lehúzó könnyen behelyezhető a lemosó nyelébe, és szükség esetén ugyanilyen könnyen kivehető. A rugalmas, természetes gumiból készült gumiél maradéktalanul és csíkmentesen távolítja el a tisztítószereket és a vizet – a ragyogóan tiszta ablakokért.
Nagy ablakfelületek vagy magas ablakok esetén egyszerűen rögzítse a 2in1 ablaktisztítót a teleszkópos nyélre. Akár 126 cm-ig kihúzható és csukló is van rajta. Így létra nélkül tisztíthatja meg a nehezen hozzáférhető helyeket is.
 

A termék jellemzői

a brand of FREUDENBERG