Header teaser_topic_e-sweeper_1600x400.jpg

Érezte úgy valaha, hogy ideje lenne már a porszívózásnak, de nincs elég energiája ahhoz, hogy elővegye a porszívót, bedugja a konnektorba, és ha végzett visszarakja a helyére? Itt jön képbe a Vileda Quick & Clean elektromos seprű.

Mi is ez?

INT-CopyImage1-Floor2-00011027.jpg

Mi is ez?

A Vileda Quick & Clean egy elektromos seprű, amely porszívó helyett használható az összes morzsa, por, szőrszál és egyéb padlóra hullott szennyeződés feltakarítására.

Hol használhatom ezt a készüléket?

INT-CopyImage4-Floor2-00011027.jpg

Hol használhatom ezt a készüléket?

Minden keménypadlón és rövid szálú szőnyegen használható, tehát nagyából az egész lakásban. Mindezek mellett könnyen hordozható egyik helyiségből a másikba.

Hogyan is könnyíti meg ez az életemet?

INT-CopyImage2-Floor2-00011027.jpg

Hogyan is könnyíti meg ez az életemet?

A vezeték nélküli Vileda elektromos seprű súlya kevesebb, mint 1 kg, így rendkívül egyszerűen használhatják azok is, akiknek korlátozott a mozgásképessége. Ha kiömlött a cukor, szétszóródott a nassolnivaló, vagy csak láthatóan piszkos a padló, kapja kezébe a Quick & Clean-t, és sepregesse fel gyorsan a területet! Ez egy tökéletes eszköz a rendszeres, zökkenőmentes takarításhoz, és mivel nem hangos, akkor is dolgozhat vele, amikor a gyermeke épp alszik.

INT-CopyImage3-Floor2-00011027.jpg

Szabadalmaztatott rugalmas, szembe forgó hengerei és azon a V alakú lamellák kiváló teljesítményt nyújtanak, mivel 1800 ford./perces sebességgel tisztítják fel a padlót, amellyel légáramot hoznak létre, így hatékonyan szívják fel a szennyeződéseket. A görgők könnyen leszerelhetők, vízben kiöblíthetők, és másodpercek alatt megszáradnak, így könnyű a tisztán tartása.

Kompakt kialakításának köszönhetően a Quick & Clean a munka végeztével könnyedén tárolható. 

Pszt! Nem kell másoknak is tudniuk, hogy mitől tiszta mindig az Ön padlója.
 
a brand of FREUDENBERG