Vileda 3Action partvis: egy partvis mindenkinekA Vileda 3Action egy továbbfejlesztett, korszerű partvis beltéri használatra. 3 különböző típusú szálanyagot kombináltunk egyetlen erős partvisba, hogy a seprés az Ön otthonában is gyors és alapos legyen.

A termék jellemzői


1. 3Action szálak

Három különböző színű szálanyag kombinálásával olyan partvist fejlesztettünk ki, amellyel a padló gyorsan és alaposan felseperhető.

2. Erős szálak

Az erős partvis gyorsan és megbízhatóan gyűjti össze a piszkot anélkül, hogy az beleragadna a fejbe. A különleges szálanyag használatnak köszönhetően a partvis tisztítása könnyű.

3. Többféle padlón is jól használható

Sokoldalú gumis partvisként a 3Action sokféle felület tisztítására alkalmas, mint a laminált-, kő-, vagy fa padlóburkolat. Használhatja a konyhában, a fürdőszobában vagy akár a nappaliban.

További információk a Vileda 3Action partvisról

További információk a Vileda 3Action partvisról

Tapasztalja meg az innovációt és az újszerű kialakítást a Vileda 3Action partvis segítségével. A közönséges partvisoknál megszokott egyszerű szálaktól eltérően az általunk kifejlesztett háromrétegű szálanyag-rendszer többféle padlótípus gyors és alapos tisztítását teszi lehetővé mindössze néhány mozdulattal. A nagyon kisméretű, finom szennyeződés és por feltakarítását a vékony fekete szálak biztosítják, amelyek még a legapróbb szemcséktől is megtisztítják a padlót. A nagyobb részecskéket - beleértve a kisállatok szőrét vagy a nagyobb szöszöket- az ezüstszínű szálakból álló rész szedi fel. A sarkok alapos tisztítását a külső, vörös színű szálakkal lehet a legjobban elvégezni, mert ezek elérik a bútorok közötti legrejtettebb zugokat és sarkokat is. A robusztus és tartós szálak újrahasznosított polietilén-tereftalátból (PET-palackok anyaga) készülnek, amely egy nagyon rugalmas anyag - ezt környezetbarát módon állítják elő. Mint a Vileda termékeknél általában, támogatjuk a fenntartható gyártást. A padló 3Action partvissal való takarításkor nincs szükség erős nyomásra, sok manőverezésre, a sepregetés könnyen elvégezhető. A nagyon könnyű kialakításnak köszönhetően nem kell annyit hajlongani és nyújtózkodni, így a mindennapi padlóseprés - de akár a partvis tárolása is - könnyebb és kényelmesebb. Nézze meg többi termékünket is, például a kiváló minőségű mikroszálas gyorsfelmosókat! Vásárolja meg most a Vileda 3Action seprűt, amely minden padlólapot - legyen az kő vagy csempe - csillogóvá és ragyogóvá varázsolja otthonában.

FŐBB ELŐNYEI

1

Partvis nyéllel

A rugalmas partvisfejre a Vileda Classic partvis nyél csatlakoztatható, így a padlótisztítás kényelmesen elvégezhető.
2

Könnyű használat

Az újszerű és sima szálas kialakításnak köszönhetően minimális erőkifejtésre van csak szükség a partvis használatához.
3

Saroktisztítás

A partvisfejbe beépített saroktisztító szálakkal a legrejtettebb zugokat is el tudja érni.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A 3Action partvis sokféle beltéri padlótípus alapos tisztítására alkalmas. Használható laminált padló, illetve PVC-, fa-, kő- vagy csempe takarítására, anélkül, hogy megkarcolná azokat.
Minden partvisunkhoz csatlakoztatható a Vileda Classic partvis nyél, így termékeink használata egyszerű és praktikus.
Igen, a 3Action partvis robusztus kialakításának és az ezüstszínű szálaknak köszönhetően kiválóan felszedi a szőrszálakat, ami ezt a seprűt egy nagyon hasznos takarítóeszközzé teszi azon vásárlóinknak is, akik macskát, kutyát vagy más házi kedvencet tartanak otthonukban.
A 3Action partvis elsősorban beltéri padlók takarítására szolgál. Azonban, ha nincs önnek külön kültéri seprűje, használható a bejárat előtti terület vagy az udvar, járda stb. felseprésére is. Ajánlott azonban a kültéri takarításhoz külön erre a célra szánt partvist vásárolni.
Igen, a partvisfejben három különféle szálanyag kombinációja található, így ez a partvis egy nagyon rugalmas takarítóeszkönek minősül. A sarkok tisztítása és a bútorok alatti részek kisöprése néhány másodpercen belül elvégezhető.
a brand of FREUDENBERG