Vileda Duactiva: a porfogó partvisA Vileda Duactiva speciális szálainak és a porfogó habszivacs résznek köszönhetően képes összegyűjteni mindenféle port, szennyeződést, szőrszálat és koszdarabkákat mind sima, mind egyenetlen felületekről úgy, hogy közben nem veri fel a port.

A termék jellemzői


1. Kétfunkciós partvis

A Duactiva porfogó partvis ötvözi a lágy habszivacsréteget az erős műszálakkal, így az összes szennyeződést egyetlen söpréssel összegyűjti, és alapos tisztítást eredményez.

2. Porfogó

A Vileda Duactiva partvisnak a szálak mellett van egy habszivacs része is, amely összegyűjti a port a sima felületekről, emellett akadályt is képez a por ellen.

További információk a Duactiva porfogó partvisról

További információk a Duactiva porfogó partvisról

Szeretné alaposan portalanítani otthonát a porszemcsék szétszórása helyett? A porfogó partvis habszivacs része úgy van kialakítva, hogy hatékonyan felszedje a legfinomabb porszemcséket is. A Vileda intelligens tervezésű porfogó partvisa két funkciót egyesít magában, így optimális takarítást biztosít egyetlen seprés során. A keményebb rész összegyűjti a koszt, a nagyobb szennyeződéseket, valamint a saját és a házi kedvencek által elhullatott szőrszálakat, mind sima, mind egyenetlen felületekről. A szivacsos rész összegyűjti a finom port, emellett megakadályozza a por felkavarását a padlóról. Ez garantálja a PVC-, a fa-, valamint a kő- és csempepadló hatékony felseprését, mivel a teljes partvisfelület mindkét irányban használva van. Azért, hogy a legkisebb sarkokat és a szűk helyeket is jól ki lehessen takarítani, továbbfejlesztettük a Duactiva partvisfejet. Az erősebb szálak - amelyek vége már érdesített -, a karcsú partvisfej lehetővé teszi a rejtett sarkok könnyű elérését a szekrények mögött és a kanapék alatt. Az allergiások számára fontos, hogy a hálószoba tiszta és pormentes legyen. A Vileda Duactiva partvis porfogó, és porzásgátló csíkjának köszönhetően, összeszedi az összes finom port a padlóról. A habszivacs csík levehető, és vízzel leöblíthető, könnyen megtisztítható az összegyűjtött portól A bútorok, falak és ajtók seprés közbeni védelme érdekében, a porfogó partvis fején egy gumiperem található, emiatt nem karcolja meg, és nem károsítja a tisztítandó felületeket. Az otthoni seprés még soha nem volt ilyen könnyű és alapos, mint a Vileda Duactiva porfogó partvissal. Használja ki az alkalmat, és vásárolja meg most ezt az okos takarítóeszközt!

FŐBB ELŐNYEI

1

Érdes szálvégek

A Duactiva porfogó partvisnak kemény és érdes végű szálai vannak, amelyek hosszabbak a habszivacsbetétnél, így könnyebben el lehet érni a rejtett zugokat, a sarkokat és a szűk nyílásokat.
2

Eltávolítható porvédő rész

A beltéri porfogó partvis habszivacsbetétje egyszerűen levehető a fejről, majd leöblíthető vízzel, és utána csak hagyni kell megszáradni, mielőtt újból használnánk.
3

Bútorok védelme

A Vileda Duactiva partvisfejnek lágy, lekerekített gumipereme van, amely megelőzi a bútorok, a falak vagy az ajtók sérülését.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, mind a partvisnyél, mind a partvisfej csereszabatos az összes szabványos, ugyanilyen csavarmenettel rendelkező kiegészítővel.
A Vileda Duactiva porfogó partvis fejrészének szélessége 33 cm.
A Vileda porfogó partvis minden száraz beltéri keménypadló - például, a konyhai vagy fürdőszobai laminált-, kő- vagy csempepadlók - takarítására alkalmas. Ezt a partvist nem kültéri használatra terveztük, de egyébként a tisztítóeszközök széles skáláját kínáljuk - például, kültéri partvis, szivacsok, kesztyűk, mikroszálas törlőkendők, gyorsfelmosók, valamint ablaktisztítási kellékek vagy akár robotporszívók -, amelyek között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. Tekintse meg kiváló minőségű vasalás/ szárítás kategóriájú termékeinket is - mint például vasalódeszkák, kihúzható ruhaszárító állványok -, és tegye kényelmesebbé otthonát a Vileda termékeivel!
Ha további kérdései vannak, vagy le szeretné írni véleményét, visszajelzését, vagy bővebb információkra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a https://www.vileda.com/hu/contacts/ honlapon! Ügyfélszolgálati munkatársaink szívesen válaszolnak a termékeinkkel kapcsolatos kérdésekre, segítenek a problémák megoldásában, és rendelkezésre bocsátják a kért információkat.
a brand of FREUDENBERG