Vileda Pet Pro Always Clean partvis utántöltő: könnyen összesöpri az állatszőrt bármilyen padlófelületről


Mondjon búcsút a kisállatok szőrének és a szennyeződéseknek a Vileda Pet Pro Always Clean partvis utántöltővel! Ez az innovatív partvis fej gumisörtékkel rendelkezik, amelyek vonzzák és összegyűjtik a szennyeződéseket és a háziállatok szőrét otthona bármilyen típusú padlójáról, beleértve a szőnyegeket is.


A termék jellemzői


1. Házi kedvencek szőrének eltávolítása

A ferde gumisörtékkel búcsút inthet a házi kedvencek szőrének és szennyeződéseknek bármilyen padlófelületről, beleértve a szőnyegeket is. Elérheti az eldugott zugokat is, így otthona mindig tökéletesen tiszta lesz.

2. Könnyen tisztítható

A Vileda Pet Pro partvis fej tisztítása gyerekjáték. Egyszerűen öblítse le a partvis fejet a csap vagy folyó víz alatt, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől és a szőrtől, és már kész is!

3. Minden felületre alkalmas

A speciális bevonatú gumisörtékkel ellátott Pet Pro Always Clean partvis utántöltő gyorsan és egyszerűen eltávolítja a háziállatok szőrét és egyéb szennyeződéseket minden beltéri padlófelületről.

Főbb előnyei

1

Hatékonyan takarítja fel az állatszőrt

The Pet Pro Always Clean partvis hatékony és kényelmes megoldást kínál az állatszőr feltakarításában minden beltéri felületről. Szabaduljon meg kutyája, macskája vagy bármely más házi kedvence szőrétől ezzel az innovatív partvissal.
2

Tisztítsa meg a szőnyegeket és kárpitot

A speciális bevonatú gumisörték gyorsan és egyszerűen eltávolítják a háziállatok szőrét és egyéb szennyeződéseket minden felületről, beleértve a szőnyegeket és kárpitokat is. A ferde sörték el tudnak érni oda is, ahova más partvis nem.
3

Partvis egyszerű tisztítása

Nem okoz fejfájást a partvis tisztítása. Csak helyezze a csap alá vagy folyó víz alá minden használat után, és erőfeszítés nélkül tisztítsa meg a partvisfejet. Takarítson meg időt és fáradságot a napi munkája során!

A Vileda Pet Pro Always Clean partvis fej megoldást kínál a háziállatok szőrével és szennyeződéseivel kapcsolatos problémákra! Gumi sörtéjű anyagának köszönhetően ez az innovatív partvis utántöltő könnyen magához vonzza és összegyűjti a szennyeződéseket és a háziállatok szőrét bármilyen padlótípusról, beleértve a szőnyegeket is.

A ferde sörték a sarkok tisztítását is megkönnyítik, az ergonomikus fogantyú pedig kényelmes használatot biztosít.

A csap alatt minden használat után könnyen megtisztítható. A padló tökéletesen tiszta lesz egész nap. Mondjon búcsút a kisállatok szőrének és szennyeződéseinek a Vileda Pet Pro Always Clean partvis utántöltővel!

Az utántöltőhöz válassza a Vileda Classic partvis nyelet, amelyet könnyen csavarással rögzíthet!

Termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A sörték TPE gumiból készülnek.
A Vileda Pet Pro partvis biztonságos minden beltéri padlófelületen, még szőnyegeken is.
Egyszerűen öblítse le a partvis fejet csap alatt vagy folyó víz alatt, hogy fellazítsa a szennyeződéseket és az állatszőrt.
a brand of FREUDENBERG