Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe: eltávolítja a háziállatok szőrét a puha felületekrőlA Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe tökéletes választás a háziállatok szőrének gyors, egyszerű és gyengéd eltávolítására a puha felületekről.


A termék jellemzői


1. Elektrosztatikus erő

A Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe elektrosztatikus tulajdonságainak hála gyorsan és hatékonyan vonzzák és szedik össze az állatszőrt a textilfelületekről. Használat után egyszerűen leöblítheti meleg vízzel a csap alatt!

2. Ideális szűk helyekre

Ne aggódjon többé a szűk helyek miatt a bútorokon. Az egyedi formájú kefefejnek és az oldalsó sörtéknek köszönhetően minden sarokban hátrahagyott kóbor szőrt felfognak.

3. Tartós

Nem csak arról van szó, hogy a Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe hatékonyan végzi a munkáját. Hanem egy tartós, fenntartható megoldás is, hosszú élettartamú sörtékkel, amelyek csökkentik a hulladékot az otthonában, miközben tisztítják a textilfelületeket.

Főbb előnyei

1

Elektrosztatikus kefe

Az elektrosztatikus tulajdonságokkal rendelkező kefe az egyik legjobb módja a házi kedvencek szőrének könnyű összeszedésének. A Vileda Pet Pro puha gumija mindennél jobban gyűjti össze a szőrt a felületekről.
2

Ergonomikus

Hatékony és könnyen használható! Ergonomikus kialakítású fogantyúja mindig kényelmes használatot biztosít. A formázott kefefej és az oldalsó sörték jól illeszkednek a bútorok szűk helyeibe.
3

Hosszan tartó és egyszerű öblítés

Használat után egyszerűen leöblítheti meleg vízzel a csap alatt, és többször is használhatja. A hosszú élettartamú sörték csökkentik a hulladék mennyiségét és tartóssá teszik.

A termék tulajdonságai

További információk a Vileda Pet Pro elektrosztatikus keféről

További információk a Vileda Pet Pro elektrosztatikus keféről

A Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefével kedvence szőrének tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű. A puha gumisörték elektrosztatikus hatása magához vonzza és összegyűjti a házi kedvencek szőrét a ház akármelyik puha felületéről, legyen az bármilyen kicsi is. Használat után egyszerűen leöblítheti a csap alatt, és újra használhatja.

Fenntartható lehetőség kedvence szőrének tisztítására, mivel a tartós sörték csökkentik a hulladékot az otthoni helyiségekben.

A Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe a legjobb termékünk a házi kedvencek szőrének eltávolítására otthona körül. Ráadásul eléri azokat a kis helyeket is, amelyeket más kefék nem tudnak, vagy nem olyan hatékonyan. Tökéletes mindazok számára, akik háziállatokkal élnek, és azoknak, akik erőfeszítés nélkül és gyorsan szeretnék tisztán tartani otthonukat.
 

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe minden felületről eltávolíthatja a háziállatok szőrét, különösen olyan puha felületekről, mint a kanapé, a ruhák és a szőnyegek.
Igen, a Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe használata után igazán könnyen tisztítható, csak le kell öblíteni a kefét víz alatt.
Igen, a Vileda Pet Pro elektrosztatikus kefe kialakításának köszönhetően segít elérni a szűk helyeket és a kis helyeket.
a brand of FREUDENBERG