Vileda Pet Pro ruhatisztítóhenger és utántöltő – tisztán tartja ruházatát és szövetfelületeitIdeje megszabadulni a háziállatok szőrétől és az otthoni bútorokról, ruhákról, szőnyegekről és szőnyegekről származó portól és részecskéktől. A Vileda Pet Pro ruhatisztítóhenger és a hozzátartozó utántöltők kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek kíméletesek az anyaghoz, de kíméletlenek a szöszhöz.


A termék jellemzői


1. A ruhák extra alapos tisztítása

A Vileda ruhatisztítóhenger kiválóan alkalmas a laza szennyeződések, szőrszálak és részecskék gyors eltüntetésére. Erőteljes ragasztója felemeli és megragadja az állatszőrt, szöszöket, korpát és egyéb apró foltokat, hogy ruhái tisztának nézzenek ki.

2. Hatékony és hosszú élettartamú

A Vileda ruhatisztítóhenger segítségével megőrizheti ruhái rendezett megjelenését! Ez a kiváló minőségű termék rendkívül hatékonyan távolítja el a szőrt és a koszokat a ruhájáról, és tökéletes a háziállatok szőrének eltávolítására a bútorokról.

3. 58 könnyen lehúzható öntapadó lap

A hengerhez 58 könnyen lehúzható ragasztólap tartozik, amelyeket használat után el kell dobni, így a szöszhenger mindig friss és bármikor használatra kész marad.

Tartsa tisztán és rendben ruháit és környezetét a Pet Pro ruhatisztítóhenger segítségével.

Tartsa tisztán és rendben ruháit és környezetét a Pet Pro ruhatisztítóhenger segítségével.

A prémium anyagokból készült ruhatisztítóhenger kíméli a szövetet, miközben ellenáll a szösznek. Öntapadó hengere hatékonyan összegyűjti és megtartja a port, szőrt és apró törmelékrészecskéket, így tökéletes a háziállatok szőrének eltávolítására a bútorokról és a puha játékokról. A széles, kényelmes fogantyú jól illeszkedik a kezébe, és megáll, így könnyen tárolható. Az 58 eldobható, könnyen lehúzható lappal ez a ruhatisztítóhenger mindig friss és használatra kész marad, gyors és hatékony tisztítást biztosítva. Erőteljes ragasztója összegyűjti a kisállatszőrt, szöszöt, korpát és egyéb apró koszokat, tisztává és fényessé téve ruháit és otthonár. A Pet Pro ruhatisztítóhenger tökéletes az utolsó pillanatban végzett, gyors tisztításhoz, mivel másodpercek alatt eltünteti a laza szennyeződéseket, szőrszálakat és részecskéket. Nyűgözze le másokat kifogástalan megjelenésével és rendezett környezetével a Pet Pro ruhatisztítóhenger segítségével. Ez egy kötelező eszköz mindenkinek, aki értékeli a tisztaságot és a higiéniát.

Főbb előnyei

1

Használata kényelmes

A széles, kényelmes fogantyú jól illeszkedik a kézbe, és jól megáll a henger, így tárolásra is kiváló.

2

Jó minőség

Kíméletes az anyaghoz, de kíméletlen a szösszel szemben. A ruhatisztítóhenger hatékonyan összegyűjti és megtartja a port, a hajat és az apró törmelékrészecskéket. Illetve nagyszerűen eltávolítja a háziállatok szőrét a bútorokról.
3

58 db eldobható lap

Könnyen lehúzható, eltávolítható lapok, amelyeket használat után el kell dobni, így a ruhatisztítóhenger mindig friss és használatra kész marad.

A termék jellemzői

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Egyszerűen törölje át azokat a felületeket, amelyekről eltávolítani szeretné a szőrt és a port, és minden használat után cserélje ki a papírt.
Igen, arra tervezték, hogy eltávolítsa a háziállatok szőrét ruházatról, bútorokról, szőnyegekről, szőnyegekről, puha játékokról, kanapékról és egyéb felületekről.
Ez az összegyűjtött állatszőr és kosz mennyiségétől függ. Javasoljuk, hogy minden használat után dobja ki a lapot.
a brand of FREUDENBERG