Vileda Premium 2in1 kézi seprű lapáttalA Vileda Premium 2in1 kéziseprű lapáttal egy alapvető fontosságú eszköz minden háztartásban, hiszen a padlót ezzel egyszerűen és gyorsan tudjuk feltisztítani. A seprű ideális a por és egyéb szennyeződések felseprésére. Egyszerűsítse a mindennapi takarítást ezzel a praktikus és hatékony készlettel.

A termék jellemzői


1. Helytakarékos

Ez egy teljes készlet, mely tartalmazza a szemeteslapátot és a kéziseprűt is, hogy gyorsan és egyszerűen takaríthasson. A két része egymásba csúsztatható, hiszen úgyis együtt kell őket használni.

2. 2 az 1-ben partvis szálak

Az ultravékony fekete szálak a legfinomabb port is összegyűjtik, míg a kemény, vörös szálak bejutnak a sarkokba és rejtett zugokba is, így alapos seprést lehet végezni velük.

3. Ergonomikus rövid nyél

Más, hosszú nyelű partvisokhoz képest ennek a Vileda seprűnek rövid, ergonómikus nyele van, mely által nagyon kényelmes a használata.

További információk a Vileda Prémium 2in1 kéziseprűről és lapátról

További információk a Vileda Prémium 2in1 kéziseprűről és lapátról

Azért, hogy a padló feltakarítása a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb legyen, kifejlesztettük a Vileda Premium 2in1 kéziseprűt lapáttal, mellyel gyors és hatékony a takarítás. A 2 az 1-ben rendszerben a puha, rendkívül vékony fekete szálak felszedik a legfinomabb porszemcséket is, míg a keményebb vörös szálak lehetővé teszik a szűk helyek és sarkok kitakarítását. A kéziseprűvel a fém- és fafelületek, a fürdőszobai csempék vagy a laminált padló és más anyagok is néhány mozdulattal újra tiszták lesznek. Mivel a nyél ergonómikus kialakítású, így könnyebb a fogása, és egyszerűbb a használata. A kéziseprű becsúsztatható a lapátba, ezért a termék rendkívül kompakt és így praktikusan is tárolható. Vásárolja meg Ön is a kéziseprűt a lapáttal, és élvezze a gyors padlótisztítást. Így a mindennapos takarítás is egyszerűbb.

FŐBB ELŐNYEI

1

Összecsúsztatható

A kéziseprű és a szemeteslapát összecsúsztatható, így tárolásuk egyszerű.

2

Sarkok tisztítás

A kéziseprű piros szálaival el lehet érni a sarkokat és a rejtett zugokat is.

3

Tartós sörték

A Premium 2in1 kéziseprű szálai ellenállóak, nem törnek el hosszú évek alatt sem.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Vileda Premium 2in1 kéziseprű lapáttal készlet használható bármely olyan felületen, amelyről el kell távolítani a port (például csempe, fa, laminált padló vagy alumínium). Csak arra vigyázzon, hogy semmilyen nedves, éles vagy különösen forró felületet ne takarítson ezzel a termékkel, hogy a szálak tiszták és sértetlenek maradjanak.
A kültéri felületek, mint például az aszfalt vagy a burkolólap, letakaríthatók a kéziseprű és lapát készlettel. Ha azonban a seprűt sokáig használja ilyen felületek seprésére, a szálak egy idő után tönkremehetnek. Tartós kültéri sepregetéshez a Garden 2in1 partvisunkat ajánljuk.
A kéziseprű ideiglenesen használható a bútorok és más otthoni berendezések leporolására vagy tisztítására, de a seprű szálai túl durvák ehhez a munkához, és idővel károsíthatják az érzékeny tárgyakat. Ehhez a feladathoz inkább a Vileda mikroszálas törlőkendőket ajánljuk.
Igen, 3 év jótállás vonatkotkozi a Premium 2in1 kézisperű-lapát készletre.
a brand of FREUDENBERG