Vileda Flexi szemeteslapátA legjobb választás a partvisok mellé a Flexi szemeteslapát, mivel megelőzi a hátfájást és garantálja az alapos tisztaságot. Mindössze annyi a teendője, hogy bármely Vileda partvissal összesepri a koszt, a szőrszálakat és a hulladékot, majd ráhelyezi azt a lapátra, és végül kiüríti a szemetet a kukába.
 


A termék jellemzői


1. Extra hosszú nyél

Ez a szuperhosszú, 80 cm-es nyelű szemeteslapát remekül használható padlók, lépcsők, vagy egyéb koszos területek tisztítására egy partvis segítségével.

2. Gumi él

A fekete gumi élnek köszönhetően a finom por és az egyéb szennyeződések is könnyedén összegyűjthetők, nem kerülnek be a műanyag lapát alá.

3. Összecsukható

Annak érdekében, hogy a hosszú nyelű szemeteslapát minél kisebb helyet foglaljon, csukja össze teljesen és tárolja a takarítószeres szekrényben, a többi padlótisztításra használt termék közelében.

További információk a Flexi szemeteslapátról

További információk a Flexi szemeteslapátról

A por és a kosz összegyűjtése fizikailag kimerítő munka tud lenni. A mi hosszú nyelű, Flexi szemeteslapátunkkal azonban vége a hajlongásnak! Szélességének köszönhetően a partvis teljes egészében ráfér, így nem fenyeget a veszély, hogy mellé söpörné a koszt. A partvissal a kosz közvetlenül ráseperhető a lapátra anélkül, hogy hajolgania kellene a 80 cm-es nyélnek köszönhetően. A lapát új formája lehetővé teszi a legfinomabb por összegyűjtését és a padló tökéletes tisztántartását. A gumi él garantálja a padlóhoz való tökéletes tapadást és lehetővé teszi partvisa sörtéi számára, hogy kényelmesen feljuttathassanak minden szennyeződést a lapátra. Akasztójának köszönhetően a szemeteslapát könnyedén felakasztható a helytakarékosság érdekében. Ezen kívül a lapát nyele összecsukható, így a szemeteslapát kis helyen is elfér. Egyszerűsítse le mindennapi teendőidet és felejtsd el a hátfájást.

TÖKÉLETES SZEMETESLAPÁT

1

Tiszta sarkok

A piros műanyag lapát formáját úgy alakítottuk ki, hogy jól használható legyen a saroktisztító partvisokkal.
2

Páratlan szélesség

A Vileda hosszú nyelű szemeteslaptjának szája extra széles kialakítású, hogy a partvis által felsepert kosz semmiképp se mehessen mellé.
3

Könnyen üríthető

A lapát szemetesbe való ürítéséhez elegendő a nyelénél fogva a szemetes fölé emelni.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, az összecsukható nyél levehető, így a szemeteslapát tárolásának maximális kényelme garantált.
Ez a gumi éllel ellátott termék 28,5 cm széles.
Annak érdekében, hogy az összes por és kosz a szemétlapátra kerüljön, a lapát alját sima és egyenletes felületre kell helyezni. Amennyiben a lapátot a kertben szeretnéd használni, győződj meg róla, hogy a talaj egyenletes. Füvön használni nem ajánlott.
A megfelelő típusú partvissal szinte bármilyen típusú szemét és hulladék összegyűjthető a lapátra. A lehetőségek határtalanok.

A termék jellemzői

a brand of FREUDENBERG